Πέτρος Φιλιππίδης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον πλειστηριασμό του εξοχικού του

Όσα είπε ο δικηγόρος του προφυλακισμένου ηθοποιού

Δείτε απόσπασμα από όσα είπε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να κρατείται στις Φυλακές Τριπόλεως και στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο προκειμένου να δικαστεί. Την ίδια ώρα, το χρέος του ηθοποιού στις τράπεζες, δημιουργεί επιπλέον προβλήματα σε εκείνον και την οικογένειά του, αφού δε δύναται να αποπληρωθεί.

Πέτρος Φιλιππίδης - Βγαίνει σε πλειστηριασμό το εξοχικό του στην Κορινθία

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι για τον πλειστηριασμό του εξοχικού του ηθοποιού στο Σοφικό, ενώ είδαμε και φωτογραφίες

Πρόκειται για μια διώροφη κατοικία, 180 τ.μ. χτισμένη πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορίνθου

Σίσσυ Χρηστίδου Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε στα χρέη του πελάτη του, Πέτρου Φιλιππίδη

Όπως είπε ο δικηγόρος του ηθοποιού στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που χρήματα από το επάγγελμά του ως ηθοποιός δεν έβγαλε. Χρήματα βγάζεις, αλλά το θέμα είναι πώς τα διαχειρίζεσαι. Εκείνος επέλεξε να ρίξει τα χρήματα αυτά στη δουλειά του, στις παραστάσεις του. Με την υγειονομική κρίση αυτά σταμάτησαν και τα χρήματα αυτά χάθηκαν... Απόδειξη ότι τα σπίτια αυτά είναι αγορασμένα με δάνεια. Αυτή τη στιγμή τα σπίτια είναι υπό πλειστηριασμό. Δε θα πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός, γιατί στον φορέα που διαχειρίζεται αυτά τα δάνεια επικεφαλής είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τις ανάγκες κάθε δανειολήπτη. Ο πλειστηριασμός της Τετάρτης θα αναβληθεί και γίνεται μια προσπάθεια με τον άνθρωπο αυτό. Ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει την ικανότητα να ξεπληρώσει αυτή τη στιγμή τα δάνεια». 

Πέτρος Φιλιππίδης: «Χρωστά 100.000 σε εργάτες για τη βίλα στο Σοφικό»

«Όταν τα σπίτια αυτά έχουν υποθήκη, ουσιαστικά ανήκουν στις τράπεζες. Για αυτό και δεν έγινε πώληση. Πάντως τα σπίτια θα τα χάσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τα χρέη του είναι μεγάλα. Όταν κάποιος είναι σε μια δύσκολη θέση, όλοι οι φίλοι εξαφανίζονται. Όσοι μπορούσαν να συνδράμουν, κανένας δε βοηθάει», συνέχισε ο ίδιος. 

Σίσσυ Χρηστίδου Μιχάλης Δημητρακόπουλος Πέτρος Φιλιππίδης

«Τώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε δύσκολη θέση, όλοι οι φίλοι του εξαφανίστηκαν», δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος

«Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο!»

«Αλίμονο όταν κατηγορείται ένας άνθρωπος, όλοι να χανόμαστε. Κατηγορείται. Δε βγαίνεις να τον προπηλακίσεις, πριν μιλήσει η δικαιοσύνη. Αυτό δεν είναι ηθικό. Αλίμονο αν φτάσουμε στο σημείο όποιος κατηγορείται, να θεωρείται κι ένοχος», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, απαντώντας στην είδηση ότι ομάδα ατόμων ετοιμάζεται ανήμερα της δίκης του να επιτεθεί κατά του ηθοποιού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top