«Ο Φιλιππίδης πέταγε τασάκια και έκανε φρικτά πράγματα που δε λέγονται»

Ο ηθοποιός μιλά για τις καταγγελίες σε βάρος Λιγνάδη και Φιλιππίδη

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και όσα βίωσε ο ίδιος μίλησε ο Φώτης Σπύρος στη νέα του συνέντευξη.

φωτης σπυρος

Έλληνας ηθοποιός: «Τον λάτρευα και τον λατρεύω τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Τον γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη όπως τον γνώριζε και πολύς κόσμος. Δεν τα περίμενα όλα αυτά όπως δεν τα περίμενε και κανένας, προς Θεού. Δε νομίζω ότι ήξερε κανένας ότι αν έχουν γίνει αυτά, είναι αυτά» είπε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Ο Φιλιππίδης πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο»

φιλιππίδης φωτης σπύρος

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγήθηκε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Τρίπολης - φωτογραφία αρχείου ndp

«Υπήρχαν χαρακτηριστικά που τον έκανα στον χώρο μας δυσάρεστο. Η αλαζονεία είναι γνωστή. Υπήρχε αλαζονεία, αυτό είναι αλήθεια. Περνάγανε όλοι άσχημα, άσχημα όμως, όλοι δίπλα του και κανένας δε μίλαγε. Πολλοί χαίρονται που για άλλο πράγμα τιμωρήθηκε, αλλά τιμωρείται επιτέλους.

Υπάρχει Θεός, δικαίωση, δίκιο; Τη βρήκε από αλλού, από άλλο σκοτάδι. Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο. Είναι γνωστά πια, έχουν γίνει γνωστά, τα έχω ακούσει. Έχει κάνει φρικτά πράγματα που δε λέγονται. Έχουν γίνει καταγγελίες στο ΣΕΗ που δε λέγονται, πολύ σοβαρές που δε θα βγουν στη δημοσιότητα, πολύ σοβαρές» αποκάλυψε ο Φώτης Σπύρος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top