Παναγιώτα Βλαντή για #MeToo: «Ένιωσα ντροπή όταν έπρεπε να μιλήσω!»

Τη βασανίζει ακόμα η σεξουαλική παρενόχληση που είχε δέχτηκε στα 22 της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή

H Παναγιώτα Βλαντή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, έκανε μια σπάνια εξομολόγηση

Παναγιώτα Βλαντή: «Ήμουν 22 όταν δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τη δική της εμπειρία σε σχέση με το κίνημα #MeToo και την απόφασή της να καταθέσει για όσα υπέστη πριν από χρόνια.

Παναγιώτα Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλαντή  στήριξε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη

«Είναι ακριβώς η ίδια ιστορία που ανέφερε η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη. Κάποια από αυτά που έγιναν έχουν παραγραφεί, αυτό δε σημαίνει ότι δε συνέβη. Δε σου κρύβω ότι στην αρχή δείλιασα. Στην αρχή ένιωσα μια ντροπή για το πως θα με δουν οι άλλοι, αυτό που αισθάνονται κι όλα τα θύματα. Δεν ήταν εύκολο να βγω να μιλήσω. Δεν κυνηγάμε τη δημοσιότητα», είπε αρχικά. 

Παναγιώτα Βλαντή: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να βγω και να μιλήσω»

«Το γιατί τώρα δε θα μας το επιβάλει κανένας. Το “γιατί τώρα” είναι όταν είσαι εσύ έτοιμος. Στην αρχή είχα αισθανθεί πολύ άσχημα κι είχα αποφασίσει να μη μιλήσω. Ντράπηκα πάλι γι’ ακόμα μια φορά. Έπρεπε να το διαπραγματευτώ και να το συζητήσω με τους γονείς μου που δεν το ξέρανε και με το Γιάννη φυσικά. Δεν είναι εύκολο... Καλό είναι να μη βγαίνουν εύκολα συμπεράσματα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, να δώσουμε τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, να το πούμε στους δικούς μας και να το ξαναζήσουμε. Είμαι ένας άνθρωπος που δε θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Για να μιλήσω για αυτό, σημαίνει ότι με βασάνιζε και με βασανίζει ακόμα. Είμαι πολύ πιο ανάλαφρη όμως τώρα. Το όπλο είναι να μιλήσεις», κατέληξε η Παναγιώτα Βλαντή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top