Παναγιώτα Βλαντή: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να βγω και να μιλήσω»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη

Η αποκάλυψη της Παναγιώτας Βλαντή στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Για το κίνημα #Metoo στην Ελλάδα, αλλά και για την προσωπική της εμπειρία, ούσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. 

Η Παναγιώτα Βλαντή σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης/ Φωτογραφία ndp

 

Βλαντή: «Με παρενόχλησε αυτός που κατήγγειλαν η Μπότση και η Λάμπρη»

«Ποτέ δεν τελειώνει αυτό. Το κίνημα υπάρχει, είναι εκεί και ελπίζουμε αυτό που έγινε να μην ξεχαστεί. Αυτή είναι η ευχή. Κατ’ αρχάς ήταν πολύ δύσκολο και για μένα, αλλά και για τις υπόλοιπες κυρίες να βγουν να μιλήσουν έπειτα από τόσα χρόνια και κάποιες και πρόσφατα, που είχαν φρέσκο το συμβάν στη μνήμη τους. Όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων –και είναι λογικό-, αλλά κάποιος πρέπει να σκεφτεί και τις δικές μας οικογένειες, που έπρεπε να τους το πούμε πρώτα, να το διαπραγματευτούμε με το δικό μας περιβάλλον. Ναι, το συζήτησα πρώτα με τους δικούς μου και μετά έκανα μια ανάρτηση στα social media. Το μεγάλο μου άγχος ήταν ο μπαμπάς μου και ο σύντροφός μου, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν γνώριζε», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός στο Secret και τον Γιάννη Ξυνόπουλο. 

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω σκεφτεί και να υιοθετήσω ένα παιδάκι»

«Εσείς δεν είστε εκτός χώρου, είστε δημοσιογράφοι. Δεν μπορεί να μην ξέρατε για κάποιους ανθρώπους. Δεν γίνεται, δεν το πιστεύω ότι δεν ξέρατε για κακές συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων. Αν όχι για όλους, από αυτούς που έχουν καταγγελθεί κάποιοι ήταν πάρα πολύ γνωστοί. Δεν πέσατε κι από τα σύννεφα. Είπατε “α, δεν το περίμενα εγώ από αυτόν”; Άντε να το είπατε για έναν. Ξέραμε πάνω κάτω τι είχε ακουστεί. Απλώς δεν είχαν ακουστεί λεπτομέρειες.

Όπως και για μένα ήταν σοκαριστικό που γνώριζα. Δεν μπορώ να πω ότι γνώριζα λεπτομέρειες, αλλά ούτε τα ήξερα όλα σε βάθος. Μπορώ να σου πω με σιγουριά τη δική μου περίπτωση. Το σύστημα το ίδιο τους ανέχτηκε αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν μέσα στο σύστημα και αυτοί οι άνθρωποι δούλευαν χειμώνα – καλοκαίρι, είχα εξουσία», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top