Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος δεν ξέρει ακόμη τι δουλειά έκανε ο πατέρας του...

«Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος»

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής κρατά χαμηλό προφίλ. Ο ηθοποιός θέλει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τη δουλειά του και όχι με την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, με αφορμή την επιστροφή του στην τηλεόραση μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ο όρκος», αναφέρθηκε στον πατέρα του, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Η σχέση με τον πατέρα του, όπως εξομολογήθηκε, είναι πολύ ιδιαίτερη και αυτό διότι είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος. «Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος που δύσκολα εξέφραζε αγάπη και τρυφερότητα. Αυτό είχε τα θέματά του, αλλά την ίδια στιγμή με δυνάμωσε κιόλας. Δε νιώθω πια ούτε θυμό, ούτε οργή, μόνο αγάπη», είπε αρχικά.

«Ο πατέρας μου δε με έχει δει ποτέ να παίζω στο θέατρο. Δεν τον προσκάλεσα να έρθει στο θέατρο. Δεν το κάνει πια από άρνηση, ίσα-ίσα που καμαρώνει με τους φίλους του στο καφενείο. Το κάνει απλά επειδή δεν του περνάει από το μυαλό ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται να πάω να το δω», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος έκανε και μια δήλωση που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση μιας και όπως είπε δεν ξέρει ακόμα τι δουλειά έκανε ο μπαμπάς του: «Πριν γεννηθώ εγώ ξέρω τι δουλειές έκανε. Ήταν ταξιτζής και είχε μάντρα οικοδομών κτλ. Από εκεί και μετά δεν ήξερα.Μου είπε θα λες θιδιωτικός υπάλληλος. Πάντως δεν είχαμε ποτέ οικονομικό πρόβλημα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top