Δανάη Μπάρκα: «Μου λείπει να έχω έναν σύντροφο»

Όσα εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στην εκπομπή Στούντιο 4

Ότι της λείπει η συντροφικότητα εξομολογήθηκε on air η Δανάη Μπάρκα, η οποία πλέον είναι single, αλλά διατηρούσε 8 χρόνια σχέση με τον personal trainer Πάνο Αδαμόπουλο

δαναη μπαρκα σχεση

Το πρώην ζευγάρι πέρυσι το καλοκαίρι είχε παρακολουθήσει την παράσταση «Λυσιστράτη»/Φωτογραφία ndp

«Έχω τους φίλους μου αλλά μου λείπει η συντροφικότητα. Είμαι γούτσου. Δε θα έκανα ποτέ μία σχέση από ανάγκη, θα το έκανα από επιλογή. Αλλά με τις φίλες μου που είμαστε όλη μέρα μαζί στο σπίτι. Είμαστε τρεις κολλητές και λέμε πως θα παντρευτούμε μεταξύ μας. Η μητέρα μου δεν επεμβαίνει, οπότε δε μου δίνει συμβουλές. Μου λέει να είσαι καλά όπως θες να είσαι. Ότι και να κάνω ακολουθεί», είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας 07/02.

Η Δανάη Μπάρκα για τον χωρισμό των γονιών της

«Όταν χώρισαν οι γονείς μου δεν μπερδεύτηκα ποτέ γιατί ήξερα από την αρχή ότι ο μπαμπάς μου είναι μπαμπάς μου. Οποιοσδήποτε και να έρθει στη ζωή της μαμάς μου, είτε κολλητός της, είτε σύντροφός της, δεν αλλάζει η θέση του μπαμπά μου. Ο χωρισμός των γονιών μου δεν ήταν τραυματικός γιατί οι σχέσεις μας ήταν καλές και μου είχε περαστεί από την αρχή με ωραίο τρόπο. Μου είχαν πει “εμείς με τον μπαμπά λατρευόμαστε αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε στο ίδιο σπίτι, αλλά θα έχεις δύο σπίτια, θα διαλέγεις” και μου το πέρασαν ωραία, άρα ούτε στεναχωρήθηκα βαθιά ούτε είναι τραύμα» ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top