Κατερίνα Δαλάκα: «Με απειλούν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι»

Τι είπε η γνωστή αθλήτρια για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται

Σοβαρές απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα αποκάλυψε ότι δέχεται η Κατερίνα Δαλάκα, με αφορμή τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη και την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, Δημήτρη Φιντιρίκο.

Τούνη: Αποκαλύπτει ποιος διέρρευσε το ροζ βίντεο-Τι λέει για Φιντιρίκο

Η 29χρονη αθλήτρια, σε συνέντευξή της στο Ok! υποστήριξε τον σύντροφό της που όπως λέει δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και αποκάλυψε πως την απείλησαν ότι θα τη βρουν και θα της ρίξουν βιτριόλι.

Κατερίνα Δαλάκα

Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος σε παλιά βραδινή έξοδο

«Δε μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο», υποστήριξε.

Δαλάκα - Φιντιρίκος

Οι απειλές, όπως ανέφερε, δεν αφορούν μόνο την ίδια, αλλά και την οικογένειά της: «Και όχι μόνο μηνύματα, αλλά και απειλές για εμένα και όλη μου την οικογένεια. Τι κακό τους έχω κάνει; Ποιον πείραξα; Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τόσο μίσος απέναντί μου; Το Διαδίκτυο έχει κάνει πολλά καλά, όπως ήταν η ιστορία του Ιακωβίδη που λέγαμε προηγουμένως, η οποία διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο σε όλη την Ελλάδα και ο σπουδαίος αυτός αθλητής μπόρεσε να βρει χορηγούς. Αλλά μπορεί να γίνει και το αντίθετο. Αν μια πληροφορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου χωρίς να έχει διασταυρωθεί, μπορεί να καταστραφεί ένας άνθρωπος», πρόσθεσε η όμορφη αθλήτρια.

Δαλάκα - Φιντιρίκος σχέση
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top