Τζένιφερ Λόπεζ: Η ερωτική εξομολόγηση για τον Μπεν Άφλεκ

Η λατίνα σταρ είπε: « Είναι όσα ήθελα να είναι»

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι και πάλι μαζί, αφού αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Η λατίνα σταρ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Φιλιά κι αγκαλιές σε αγώνα του NBA

Η JLo έδωσε συνέντευξη και πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού People, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την επανασύνδεσή με τον Μπεν Άφλεκ, ενώ δήλωσε πως ανυπομονεί να κυκλοφορήσει η νέα της ταινία «Marry Me», στα μέσα Φεβρουαρίου.

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του. Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης και μια δεύτερη ευκαιρία», ανέφερε για τη σχέση της με τον Μπεν. 

«Και οι δύο είπαμε, “Ουάου, είμαστε τόσο χαρούμενοι”. Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας», τόνισε η Λόπεζ.

Μάλιστα, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της, λέγοντας: «Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν, για τον άντρα που έχει γίνει. Το να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, να αγαπιόμαστε, είναι η βάση όλων. Νιώθω ότι βρίσκεται σε ένα μέρος στη ζωή του όπου -όπως ακριβώς νιώθω για τον εαυτό μου- ήταν ένα ταξίδι εκμάθησης του εαυτού και ανακάλυψης, φτάνοντας σε ένα σημείο όπου νιώθεις πραγματικά καλά και ξέροντας ποιος είσαι, μπορείς να είσαι σε μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση. Είναι όσα ήθελα να είναι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top