Δημήτρης Μακαλιάς: «Νιώθουμε έτοιμοι για δεύτερο παιδί»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού στην «Ελένη»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους πριν από λίγα χρόνια.

Ο ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ανέφερε πως η Αντιγόνη είναι πιο αυστηρή από εκείνον σε ό,τι αφορά τον μικρό.

Αντιγόνη Ψυχράμη-Δημήτρης Μακαλιάς: Φιλιά για ερωτευμένους στα χιόνια!

«Η Αντιγόνη είναι και πιο αυστηρή, θα βάλει τους κανόνες και όταν γίνει κάτι, ο γιος θα έρθει σε μένα για να τον ηρεμίσω. Εγώ στα επαγγελματικά θέματα θα βγω μπροστά, θα είμαι αυστηρός στις διαπραγματεύσεις. Στη δουλειά μου έχω ένα θέμα, δεν ανέχομαι την κοροϊδία και το ψέμα», ανέφερε ο ίδιος.

 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσε πως εκείνος και η σύζυγός του θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους χαρίζοντας ένα αδερφάκι στον γιο τους, Χάρη.

«Με την Αντιγόνη παλέψαμε από την πρώτη στιγμή για να μην αλλάξει ο ερχομός του παιδιού την σχέση μας. Η Αντιγόνη είναι η καλύτερή μου φίλη. Ταιριάξαμε τις διαφορετικότητές μας. Νιώθουμε έτοιμοι να αποκτήσει ο Χάρης αδερφάκι. Η επιθυμία μου σχετίζεται με το γεγονός ότι έχασα τον αδερφό μου», εξομολογήθηκε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top