Ορφέας Αυγουστίδης: Η αμήχανη στιγμή με τη μητέρα του

Η συνέντευξη του Αστέρη από τον Σασμό στο Τhe 2night show

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά όπου συμμετέχει, τον «Σασμό», τον λόγο που έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, με την οποία συνεργάζονται στην επιτυχημένη σειρά.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, στο Ηρώδειο/Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αρχικά, ο ηθοποιός εξήγησε γιατί αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν έχει να κάνει με το ότι δε γουστάρω, με το τι ξεκινάς μια σχέση μετά στην οποία είσαι υπόλογος είτε στα περιοδικά, στα εξώφυλλα, στα κουτσομπολιά… θα πρέπει αν αλλάξεις γνώμη να πεις σε κάποιον για ποιον λόγο άλλαξες γνώμη, είτε έχει να κάνει με τον προσωπική σου ζωή είτε με την όρεξή σου στο φαγητό. Αν πεις ότι το αγαπημένο σου φαγητό είναι τα μακαρόνια με κιμά και είχες πει πριν τέσσερα χρόνια ότι είναι το ψάρι, θα πρέπει να δικαιολογηθείς γιατί άλλαξες γνώμη, θα φανείς ασυνεπής.

Είναι ένα παιχνίδι, θα μου πεις, δεν τρέχει και τίποτα να εκτεθείς, είναι μέρος της διαδικασίας αλλά εμένα δε με γοήτευε γιατί ένιωθα ότι είναι πιο αποτελεσματικό να μένω προσηλωμένος στους στόχους μου, σε αυτό που πραγματικά με αφορά, η πρόβα, τα γυρίσματα..

Ήμουν έξω από ένα παιχνίδι που σίγουρα εκείνη την περίοδο δε με ενδιέφερε να παίξω, δε νιώθω πικραμένος δε νιώθω ότι κάποιος δε με "έπαιξε" και αυτό λέει πολλά», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Αυγουστίδης: Αμήχανη η πρώτη συνάντηση στο σετ με τη μητέρα του

Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» θέλησε να περιγράψει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου την πρώτη φορά που συνάντησε τη μητέρα του on set, λέγοντας: «Στην πρώτη σκηνή που παίξαμε με τη μητέρα μου κοιταχτήκαμε έντονα, αποσυντονιστήκαμε και οι δύο. Η πρώτη μέρα είχε ένταση, ήταν περίεργη και φορτισμένη».

«Η πρόταση για τον Σασμό έγινε κάπως ταυτόχρονα με τη μητέρα μου. Μαγειρευόταν για καιρό αυτή η σειρά, μετά είχε σταματήσει κι άρχισε ξανά. Στην αρχή η μάνα μου ήταν εκτός και μετά ήρθε» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης και συνέχισε: «Τώρα έχω ξεπεράσει τα όποια θέματα υπήρχαν στο παρελθόν με την συσχέτιση της παρουσίας μου στη δουλειά και τους γονείς μου. Δεν ήταν εμπόδια στην πραγματικότητα. Ήθελα με κάποιον τρόπο να δημιουργήσω τη δική μου ταυτότητα και να την υπερασπιστώ.

Είναι η αγωνία κι η τάση των παιδιών να απογαλακτιστούν. Μετά την εφηβεία που μαλάκωσε και δουλέψαμε τη σχέση μου με τη μάνα μου, έφτασε η στιγμή να το κάνουμε. Αν είχα ενδοιασμούς για τον Σασμό, ήταν σε σχέση με την Κρήτη, επειδή έχω κάνει και το Νησί». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top