Σπύρος Σαραφιανός: «Είχα πρόσβαση μόνο στο δωμάτιό μου και στο μπάνιο»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε και τον σημάδεψαν

Το νέο τραγούδι από τον «Σασμό», με δυνατό κοινωνικό μήνυμα, το οποίο ερμηνεύει ο Μπάμπης Στόκας

Μία συνέντευξη εφόλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός, με αφορμή τη σειρά «Σασμός» στην οποία συμμετέχει και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δυσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε.  

Σπύρος Σαραφιανός: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο του

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού, ο αγαπημένος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε με ειλικρίνια στις παρακάτω ερωτήσεις:

Είχατε δύσκολα παιδικά χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών σας. Πόσο σας στοίχισε αυτό στη μετέπειτα πορεία της ζωής σας;

Δεν ήταν εύκολα η αλήθεια είναι, αλλά υπάρχουν και παιδιά που έχουν περάσει πολύ χειρότερα. Όλο αυτό με είχε κάνει εσωστρεφή και είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Να σκεφτείς ότι δεν ρώτησα ποτέ τους γονείς μου γιατί χωρίσανε. Δεν ήθελα να μάθω, ούτε να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Έχουν φύγει από τη ζωή και δεν έχω μάθει. Το σημαντικό που έκαναν οι γονείς μου είναι ότι με προφυλάξανε και δεν είδα ποτέ βία μεταξύ τους, αλλά ούτε και ασκήθηκε ποτέ σε εμένα βία.

Συνήθως τα παιδιά μένουν με τη μητέρα, σε εσάς γιατί δεν συνέβη αυτό;

Είναι ακόμη μια ερώτηση που δεν τους έκανα ποτέ. Ο πατέρας μου ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο οποίος μας στάθηκε σαν μάνα και πατέρας. Ήταν πάντα εκεί για εμάς. Είναι πρότυπο πατέρα για εμένα. Η μητέρα μου κοίταζε πιο πολύ τη ζωή της αλλά οι σχέσεις μας ήταν πολύ καλές, παρόλο που υπήρχαν κάποια διαστήματα που δεν είχαμε επαφές. Υπήρξε ωστόσο και κάποιο διάστημα που πήγα σε εκείνη, καθώς η νέα γυναίκα του πατέρα μου δεν ήθελε να μένω μαζί της.

Μία συνέντευξη εφόλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δυσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε

Κρούσμα κορωνοϊού στον Σασμό - Η ανακοίνωση του ηθοποιού

Μπήκατε για κάποιο καιρό και σε οικοτροφείο…

Αυτό που ξέρω είναι ότι μαζί με τον χωρισμό, ο πατέρας μου καταστράφηκε και οικονομικά. Δεν μπορούσε να μας έχει. Αυτό που έκανε, ήταν να πουλήσει το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο που είχε, ένα ρετιρέ διαμέρισμα και μας εξασφάλισε ένα εξαιρετικό ιδιωτικό σχολείο, ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή μάθηση αλλά και την τροφή μου. Σχολάγαμε 7 το απόγευμα και πηγαίναμε σπίτι μόνο για ύπνο. Ήμουν για την ακρίβεια ημί-οικότροφος.

Στην πορεία λοιπόν, ο πατέρας σας γνωρίζει τη μητριά σας…

Ακριβώς, μια γυναίκα η οποία ήταν θεούσα και θύμιζε τις μητριές που βλέπουμε στις ταινίες. Στα τελευταία της ήταν μετανιωμένη και είχαμε μια καλή σχέση, δεν την απαρνηθήκαμε. Μας το είχε ζητήσει και ο πατέρας μας.

Σας είχε κλειδώσει ακόμα και την κουζίνα, για να μην έχετε πρόσβαση…

Ναι, επειδή έφαγα λίγη από τη μερέντα της. Είχα πρόσβαση μόνο στο δωμάτιό μου και στο μπάνιο. Είχαμε και τη μαμά της στο σπίτι, η οποία δεν μας ήθελε καθόλου και την επηρέαζε. Ήταν αρκετά δύσκολα.

Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι από τον Σασμό - Με δυνατό κοινωνικό μήνυμα

Ο μπαμπάς σας δεν έβλεπε τι περνούσατε από αυτή τη γυναίκα;

Ο μπαμπάς παντρεύτηκε αυτή τη γυναίκα με συνοικέσιο, για να νιώθουμε εμείς ότι ανήκουμε σε μια οικογένεια. Έκανε τα πάντα για να απαλύνει όλο αυτό που περνούσαμε, αλλά μέχρι το τέλος της ζωής του, επί της ουσίας ήταν ακόμα ερωτευμένος με τη μάνα μου. Να σκεφτείς πως όταν έγινε το σκηνικό με τη μερέντα, μου είπε να πηγαίνω απέναντι στο ψιλικατζίδικο να παίρνω ό,τι θέλω και θα τα πλήρωνε εβδομαδιαία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top