H πριγκίπισσα της Ισπανίας χωρίζει τον άπιστο σύζυγό της

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του με άλλη γυναίκα

Χωρίζει μετά από 24 χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών η πριγκίπισσα Cristina της Ισπανίας και ο σύζυγός της, Iñaki Urdangarín. 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να τραβήξει δρόμους χωριστούς: «Η αφοσίωσή μας στα παιδιά μας παραμένει η ίδια. Είναι μια προσωπική απόφαση και ζητάμε τον σεβασμό σας για όλη την οικογένεια».

Ωστόσο, φήμες έχουν κυκλοφορήσει στα ισπανικά Μέσα ότι ο σύζυγος της πριγκίπισσας έχει εξωσυζυγική σχέση. 

Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει σε περιοδικό φωτογραφίες του Urdangarin να κρατά το χέρι μιας άλλης γυναίκας ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη νότια Γαλλία. 

Σύμφωνα με το περιοδικό, η γυναίκα ήταν η Ainhia Armentia που εργάζεται μαζί με τον Urdangarin σε ένα δικηγορικό γραφείο στη Vitoria της Ισπανίας.

Το 2017, ο Urdangarin, ο οποίος ήταν διεθνής παίκτης handball και Ολυμπιονίκης, είχε κριθεί ένοχος για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Η ποινή του ήταν 5 χρόνια και 10 μήνες. Τελικά έμεινε για λίγο στη φυλακή πριν αποφυλακιστεί και συνεχίσει την ποινή του, εκτελώντας κοινωνική εργασία.

Το πρώην ζευγάρι σε παλαιότερη εμφάνισή του / Φωτογραφία: Apimages

Η πριγκίπισσα Cristina που ζει στην Ελβετία είχε οδηγηθεί και η ίδια σε δίκη για συμμετοχή στις εγκληματικές ενέργειες του συζύγου της, αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι είναι αθώα. Η ίδια υποστήριζε σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ότι δε γνώριζε τίποτα.

Η Cristina, που απομακρύνθηκε από όλα τα βασιλικά καθήκοντα και προνόμια το 2011, είναι το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας που οδηγήθηκε σε δίκη για ποινικά αδικήματα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top