Aυτοκτόνησε ο 26χρονος γιος του Μάικλ Μάντσεν

Είχε νονό τον Κουέντιν Ταραντίνο

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Μάικλ Μάντσεν

Ο γιος του ηθοποιού Μάικλ Μάντσεν, Χάντσον, βρέθηκε νεκρός στα 26 του χρόνια, πιθανώς από αυτοκτονία σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 26χρονος αυτοτραυματίστηκε στο νησί Οάχου της Χαβάης. «Επιβεβαιώνουμε ότι ο Χάντσον Λι Μάντσεν, 26 ετών, πέθανε από πυροβολισμό στο κεφάλι σε μια πιθανή αυτοκτονία στο νησί Οάχου», είπαν στη βρετανική εφημερίδα οι αρχές της Χονολουλού. 

Μάικλ Μάντσεν

Ο Μάικλ Μάντσεν στα Hollywood Film Awards το 2015 /Φωτογραφία AP Images

Ο Χάντσον ζούσε στη Χαβάη με τη σύζυγό του, Κάρλι, σύμφωνα με τα social media του ζευγαριού. Μετακόμισαν στο νησί Οάχου το 2019.  Η οικογένεια Μάντσεν, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Είμαστε συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι από θλίψη και πόνο για την απώλεια του Χάντσον. Η μνήμη και το φως του θα μείνουν στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστoύμε». 

Τον 26χρονο είχε βαφτίσει ο Κουέντιν Ταραντίνο, που συνεργάστηκε με τον ηθοποιό στα κινηματογραφικά blockbusters Reservoir Dogs και Kill Bill.

Ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Μάικλ Μάντσεν με τη σύζυγό του, Νταϊάνα. Μαζί έχουν επίσης άλλους δυο γιους, τον Κάλβιν και Λουκ. Ο ηθοποιός έχει άλλα δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο με την Τζανίν Μπιζινάνο, τον Κρίστιαν και τον Μαξ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top