«Με έδεσαν, με φίμωσαν, μου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο»

Όσα εξομολογήθηκε ο γνωστός Έλληνας πλαστικός χειρουργός

 Δείτε τη συνέντευξη του Ανδρέα Φουστάνου

Για την εισβολή που δέχθηκε στην οικία του πριν από περίπου μια δεκαετία μίλησε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, καθώς και για την πολυσυζητημένη προσωπική του ζωή

Φουστάνος: Μιλά πρώτη φορά για την 49χρονη εικαστικό

Μιλώντας στο MEGA Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Φουστάνος αποκάλυψε: «Με ακινητοποίησαν, με έδεσαν, με φίμωσαν, έκαναν αυτά που ήταν να κάνουν και έφυγαν. Εγώ είχα την ψυχραιμία και το διαχειριστήκα αλλά φοβήθηκα μη συμβεί κάτι και φοβηθούν οι ληστές και με πυροβολήσουν πάνω στον πανικό τους. Όταν έρχεται κάποιος και σου βάζει ένα πιστόλι στον κρόταφο, αναρωτιέσαι αν θα την τραβήξει τη σκανδάλη».

Ανδρέας Φουστάνος

Όσον αφορά στις σχέσεις του με γυναίκες μικρότερης ηλικίας, σημείωσε: «Αφού μεγαλώνει η κόρη μου, είναι λογικό κάποιες σχέσεις μου να είναι συνομήλικες. Θέλω να κάνω παρέα με νεότερους ανθρώπους. Οι συνομήλικοί μου μού μεταφέρουν τα προβλήματά τους και δεν θέλω». Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ότι δεν μετανιώνει για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως «ποτέ δεν είναι μόνος του»

Ανδρέας Φουστάνος Αντριάννα Φουστάνου

Ο Ανδρέας Φουστάνος με την κόρη του Αντριάννα που έχει αποκτήσει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι δε μετανιώνει για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως «ποτέ δεν είναι μόνος του».

Ανδρέας Φουστάνος: «Άδικη η κριτική στην Νατάσα Θεοδωρίδου!»

Τέλος, αναφέρθηκε στις επεμβάσεις που κάνουν κάποιες γυναίκες με άσχημο τελικό αποτέλεσμα. «Με ενοχλεί οτιδήποτε κάνουν οι γυναίκες και παραμορφώνουν το πρόσωπό τους, δεν είναι της αισθητικής μου», είπε και πρόσθεσε: «Κατηγορώ και τους πελάτες γιατί δεν έχουν αισθητική όταν αποδέχονται τον παραμορφωμένο εαυτό τους και τους συναδέλφους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top