Ανδρέας Φουστάνος: «Άδικη η κριτική στην Νατάσα Θεοδωρίδου!»

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός μίλησε για όλους και για όλα

Για τις γυναίκες της ζωής του, τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και τη Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος στο «Pop Up» του Alpha

Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Ανδρέα Φουστάνου στα Βόρεια προάστια 

Για την πρώην σύζυγό του Νατάσα Θεοδωρίδου που σχολιάστηκε έντονα το περασμένο καλοκαίρι λόγω των ελλιπών μέτρων προστασίας σε συναυλία της, είπε: «Άνθρωπος ο οποίος είναι εκτεθειμένος δημοσίως δέχεται κριτικές πολλές φορές χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της. Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να δώσει μια συναυλία. Δεν είναι υπεύθυνη για το πώς θα είναι ο κόσμος. Οπότε πιστεύω πως είναι άδικη η κριτική που δέχτηκε».

Ελένη Μενεγάκη Γιάννης Λάτσιος Νατάσα Θεοδωρίδου Ανδρέας Φουστάνος

Με την πρώην σύζυγό του Νατάσα Θεοδωρίδου πάντρεψαν το 2001 την Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στην ερώτηση αν αυτήν τη στιγμή έχει κάποια σχέση ανέφερε: «Εφόσον μου αρέσει η παρέα, πάντα έχω παρέα», ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

«Είχα ερωτική σχέση με τη συμπεθέρα μου» - Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Γιατί έχει τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας με τις περισσότερες συντρόφους του; Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός απάντησε: «Τυχαίνει να έχω παρέες μικρότερης ηλικίας γιατί μου αρέσει να έχω νέους ανθρώπους γύρω μου. Επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους που έχουν φρέσκο μυαλό και είναι πολύ δραστήριο… Όχι μία αλλά πολλές φορές έχει τύχει να έχω σχέση με κοπέλα μικρότερης ηλικίας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top