Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει με τον γάτο της και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

Δείτε τι μαγείρεψε στην Τατιάνα Στεφανίδου η μαμά της

Η Τατιάνα Στεφανίδου τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζωάκια και το αποδεικνύει εμπράκτως, φιλοξενώντας δύο σκυλάκια και ένα γατάκι στο σπίτι της.

Τατιάνα Στεφανίδου: Στο πατρικό της σπίτι για τα γενέθλια του πατέρα της

Tατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε ποιος την περιμένει κάθε μέρα στην πόρτα

Το απόγευμα της Κυριακής η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον γάτο της, τον οποίο υιοθέτησε το καλοκαίρι του 2018 και έκτοτε αποτελεί μέλος της οικογένειάς της.

Η ίδια πόζαρε αγκαλιά με τον Billy της και έστειλε παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. 

Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της, το ζωάκι που στην αρχή δεν άφηνε κανένα να το πλησιάσει, επειδή φοβόταν, πλέον τους δείχνει όλη του την αγάπη κι εμπιστοσύνη. 

«Ο Μπιλάκος, είναι υιοθετημένος. Όταν ήρθε στο σπίτι, δεν μας άφηνε να τον ακουμπήσουμε. Η οδηγία που είχαμε ήταν ότι δεν πρέπει να τον αγγίζουμε στην κοιλιά, γιατί αγριεύει. Ζούσε όπως μας είπαν πολλές ώρες μόνος και κλεισμένος σε ένα μπάνιο, γιατί η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έλειπε πολύ από το σπίτι. Του πήρε δυο χρόνια να μας εμπιστευτεί. Σήμερα ξαπλώνει ανάσκελα και παρακαλάει για χάδια. Η αγάπη όλα τα νικά και μπορεί να αλλάξει κάθε έμβιο ον ! Μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας!», ήταν αυτούσια τα λόγια της Τατιάνας Στεφανίδου. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top