Kim Kardashian: Το πάρτι υπερπαραγωγή της κόρης της!

Διοργάνωσε το πιο φαντασμαγορικό θεματικό πάρτι

Η Kim Kardashian διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πάρτι για να γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλια της μικρότερης κόρης της, Chicago. Το πάρτι – υπερπαραγωγή έγινε σε ένα ροζ σκηνικό με θέμα τις Barbie και τις κούκλες LOL. 

Η influencer ανάρτησε φωτογραφίες των δυο τους στο Instagram, όπου εξέφρασε δημόσια την αγάπη της για τη μικρή Chi Chi, όπως την αποκαλεί.

«Το γενέθλιο κορίτσι μου, η Chi Chi γίνεται 4 σήμερα! Η ανεξάρτητη μικρή μου δίδυμη. Είσαι το πιο αξιολάτρευτο, αξιαγάπητο κοριτσάκι σε όλο τον πλανήτη. Η απόλυτη πριγκίπισσα! Ανυπομονώ να γιορτάσω με όλες τις Barbie και τις LOL κούκλες, που θα μπορούσε να ζητήσει ποτέ ένα κορίτσι. Έχεις φέρει πραγματικά τόση χαρά στην οικογένειά μας και σε αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ», έγραψε.

Στο πάρτι έδωσε το παρών όλη η οικογένεια. Μάλιστα, με αφορμή και τα γενέθλια της κόρης της Kylie και του Travis Scott, Stormi, στη 1 Φεβρουαρίου, το πάρτι ήταν διπλό!

Mέσα σε ένα κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, οι μικρές εμφανίστηκαν να διασκεδάζουν ντυμένες στα ροζ. Την παράσταση έκλεψε ένα τεράστιο μπαλόνι με τα ονόματά τους, τα άπειρα μπαλόνια αλλά και τα πολύχρωμα ζαχαρωτά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top