Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι αλήθεια τελικά... Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι»

«Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε», της έγραψε χρήστης του Twitter

Τα instastories της Σίσσυς Χρηστίδου σε ό,τι αφορά την κατηγορία που δέχτηκε για «victim blaming»

Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με το βιασμό γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και τα πάρτι σε δωμάτια ξενοδοχείων στάθηκαν αφορμή για να κατηγορηθεί η παρουριάστρια για «victim blaming» και «ξέπλυμα» των ενόχων.

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε τι άλλο πήρε μαζί του ο Μαραντίνης όταν χώρισαν

Συγκεκριμένα, ένα της tweet ήταν που προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών/ Στη δημοσίευσή της, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρει: «Πάρτυ δε γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου φίλη μου. Και αν μπορεί ένα κορίτσι που θα κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να σκεφτεί πριν δεχτεί να παρευρεθεί, εγώ θα το φωνάζω όπως το φώναξε και το θύμα. Και πέστε να με φάτε. Δεν τη μετέφεραν. Πήγε μόνη της μετά την σουίτα σε άλλο δωμάτιο, γιατί δεν μπορούσε να οδηγήσει».

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολλές. 

Δείτε ενδεικτικά μερικά σχόλια χρηστών στο Twitter:

σισσυ χρηστιδου

Διαβάζοντας την ανάρτησή της, ο χρήστης του Twitter έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο, αναφερόμενος στην αποβολή που είχε η παρουσιάστρια στο παρελθόν και τόνισε πως είναι καλύτερα που έχασε το παιδί της.

Χρηστίδου: Αμηχανία με την αναφορά της Γερονικολού στον Μαραντίνη

«Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε. Σώθηκε από εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης στο twitter της.

Η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε, αμέσως το συγκεκριμένο σχόλιο και έγραψε: «Είναι αλήθεια τελικά. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι».

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι δημόσιες ευχές στον αδερφό της

Λίγο μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλοντας να δώσει τη δική της εξήγηση για το σχόλιό της και τη θέση που πήρε και προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου, έγραψε πως «ο βιασμός είναι έγκλημα». Ακόμα, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε ότι εύχεται να εξαρθρωθεί το κύκλωμα αυτό και οι υπεύθυνοι να σαπίσουν στη φυλακή.

σισσυ χρηστιδου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top