«Σε αντικρίζω με κομμένη την ανάσα»: Η Δαρμουσλή αγκαλιά με τον γιο της!

Η γλυκιά μανούλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Βίντεο από την εκπομπή «Breakfast@star»

Το ομορφότερο δώρο για το 2022 δέχτηκε η Μάρα Δαρμουσλή! Πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Γέννησε η Μάρα Δαρμουσλή!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως είναι φυσικό ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με τον νεογέννητο του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το μοντέλο – ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για τον ερχομό του μπέμπη της.

Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της

Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό της γράφοντας στη λεζάντα: «Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό. Μέσα σ’ αυτές τις τρελές μέρες που ζούμε, με κορωναϊο και Διομήδη!! Να ζω χώρια από τον πατέρα σου μια εβδομάδα πριν έρθεις, που μου φάνηκε μια αιωνιότητα. Να σε κρατάω με μάσκα, νύχτα μέρα, και μόνο όταν ανοίγεις διάπλατα τα μάτια σου και μοιάζεις να με ψάχνεις για να συμπληρώσεις το παζλ μυρωδιάς και ήχου, τότε και μόνο τότε σε αντικρίζω με κομμένη την ανάσα…

Ο μπαμπάς σου τρελάθηκε στην πιθανότητα να μη σε κρατήσει τη μέρα που γεννήθηκες .Ευτυχώς, κερδίσαμε την πρώτη μάχη των 2 ημερών. Πρώτη φορά σε όλα σου κι εγώ μαζί σου. Από την αρχή σε όλα, σ’ ευχαριστώ. Κι έχω μια αγωνία… Όχι πως θα χάσω τα κιλά, ούτε πότε θα ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά πως θα γνωριστούμε καλύτερα και γρηγορότερα και πως θα εδραιώσουμε καλύτερα και μακροχρόνια τη σχέση μας και το θηλασμό μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αγάπης! Ευχαριστώ το μαιευτήριο και το προσωπικό του για την απεριόριστη φροντίδα τους, το γιατρό μου Κ. Πατσούρα που με βοήθησε να περάσουμε την εγκυμοσύνη και τον τοκετό σε άλλο επίπεδο εξέλιξης και εμπειρίας 15 χρόνια μετά, τη μαία σίφουνα, ενημερωμένη, καθησυχαστική @xristina_giannoula_ και φυσικά το Βασίλη ,για σένα θα τα πούμε αργότερα! Η φωτογραφία είναι η πρώτη μας συνάντηση την ώρα του τοκετού».

 

Να θυμίσουμε ότι η Μάρα και ο Βασίλης παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, με κουμπάρα τη Χρύσα Γραβάνη.

Η Μάρα Δαρμουσλή έχει έναν γάμο από τον πρώτο της γάμο με τον  πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη, τον Άγγελο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top