Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Κατέληξα στο νοσοκομείο. Δεν έβρισκαν τι έχω»

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Όσα εξομολογήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη για την υγεία της - Πηγή/βίντεο: Mega

Για τo πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το όμορφο μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» στο Mega και μίλησε ανοιχτά για τα ψυχοσωματικά προβλήματα που καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρραβωνιάστηκε ανήμερα των Χριστουγέννων

«Έχω μάθει να ζω με αυτόν τον τρόπο ζωής, να μην αφήνω τα αρνητικά να με επηρεάζουν πολύ, ακόμα και αν με καταστρέφουν εσωτερικά. Προς τα έξω θέλω πάντα να δείχνω μία θετική αύρα, μία θετική ενέργεια γιατί κι εγώ το έχω ανάγκη, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος», είπε αρχικά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Στη συνέχεια μίλησε για μια έντονη περίοδο στρες που πέρασε σε νεαρή ηλικία και πώς αυτό επηρέασε την υγεία της: «Στα 22 μου είχα περάσει ένα μεγάλο στρες, ήταν και επαγγελματικό και οικογενειακό. Δε μίλησα ποτέ σε κανέναν, αυτό που λένε να το συζητήσω με κάποιον. Ποτέ δεν μου άρεσε να δείχνω ευάλωτη, να δείχνω ότι χρειάζομαι βοήθεια, μου άρεσε να προσφέρω βοήθεια, όχι να μου προσφέρουν. Κι όμως ήταν τεράστιο λάθος. Κατέληξα σε ένα νοσοκομείο, έψαχναν να μου βρουν τι έχω και δεν έβρισκαν. Ήταν όλα πεντακάθαρα. Είχα πόνο χαμηλά στην κοιλιακή χώρα».

«Με επισκέφθηκε ένας ψυχολόγος στην αρχή και ξεκίνησε να μου μιλάει και λέει “ok υπάρχουν θέματα”. Συνήθως αυτά τα προβλήματα με χτυπούν στα γυναικολογικά, γι’ αυτό έχω κάνει και 6-7 μήνες που να μη λειτουργεί ο κύκλος μου. Επίσης, με χτύπησε στα μαλλιά, κοιμήθηκα και ξύπνησα, και υπήρχε μία γραμμή με λευκές τρίχες στη ρίζα. Εγώ δε μπορούσα να το πιστέψω», κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top