Η Άννα Πρέλεβιτς στηρίζει δημόσια τον Νόβακ Τζόκοβιτς

«Αυτό που συμβαίνει δε το χωράει το μυαλό μου», γράφει έξαλλη στο Instagram

Διπλωματικό θρίλερ στην Αυστραλία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Τη δημόσια στήριξή της στον Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να δείξει μέσα από τα social media το γνωστό μοντέλο Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια του κορυφαίου τενίστα. Μάλιστα, κατάγονται και οι δύο από την Σερβία.

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Είχε νοσήσει με κορωνoϊό από τον Δεκέμβρη»

«Αυτό που συμβαίνει με τον Τζόκοβιτς δεν το χωράει το μυαλό μου! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό το θρίλερ δεν είναι επειδή είναι ένας “ανεμβολίαστος αθλητής” αλλά το ότι του δόθηκε η άδεια να ταξιδέψει στη χώρα με το πιστοποιητικό νόσησης και με το που έφτασε στη χώρα δεν του επέτρεψαν να μπει βάζοντας τον σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο σε ένα ξενοδοχείο με μετανάστες (ενώ έχει νοικιάσει δικό του διαμέρισμα στην Μελβούρνη και μπορούσε να γίνει εκεί η απομόνωση). Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή! #FreeNovak» έγραψε η Σέρβα παρουσιάστρια και μοντέλο στα social media.

Η ανάρτηση της Πρέλεβιτς:

νοβακ τζοκοβιτς αννα πρελεβιτς

Να θυμίσουμε ότι η υπόθεση Τζόκοβιτς έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς τις τελευταίες μέρες ο σπουδαίος αθλητής κρατείται σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία, επειδή είναι ανεμβολίαστος. 

Ο κορυφαίος τενίστας ταξίδεψε στην Αυστραλία έχοντας εξασφαλίσει ιατρική εξαίρεση για να βρεθεί στο Australian Open, ωστόσο επειδή η Πολιτεία είναι ιδιαίτερα αυστηρή με το θέμα της πανδημίας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται σε καραντίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top