Σίσσυ Χρηστίδου: «2021 ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου»

Η παρουσιάστρια έκανε τον απολογισμό της για το έτος που φεύγει

Το 2021 η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν στο πλευρό της μαμάς της στο νοσοκομείο συνεχώς

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2021 και καλωσορίσουμε το 2022 η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε με ένα της post στο Instagram να κάνει τον απολογισμό της για το έτος που φέυγει, ένα έτος πολύ δύσκολο για εκείνη. Το πιο δύσκολο της ζωής της, όπως γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ακούραστη στηρίζει τη μαμά της που νοσηλεύεται με καρκίνο

Η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα slide φωτογραφιών και έκανε τον απολογισμό της, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την ελπίδα της για καλύτερες ημέρες.

Στο slide βλέπουμε στιγμιότυπα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μαμά της, η οποία το 2021 διαγνώστηκε με μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνο του αίματος, στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα παιδιά της, τους συγγενείς της, τους φίλους της αλλά και στιγμές από τη δουλειά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε αίθουσα σινεμά μόνο για εκείνη και τον γιο της!

«2021. Όχι… Δε θα γκρινιάξω… Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική… Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω… Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα… Ελπίδα για την χρονιά που τρέχει να μας βρει..Και πάνω από όλα ενότητα θα ευχηθώ. Ενότητα και αγάπη που όλα τα νικά. Και αυτά που δεν νικά, τα αντέχει…», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου λίγο πριν την έλευση του 2022:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top