Tάσος Ιορδανίδης: «Απέτυχε η κουμπαριά με τον Φιλιππίδη»

Η απιστία, η ρουτίνα στον γάμο και η παράσταση με τη Θάλεια Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με ήθος και αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Το star.gr και ο Βαγγέλης Καράλης τον συνάντησαν στο θέατρο Άλφα στην παράσταση που έχει γράψει και παίζει μαζί με την σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, «Θέλω να σου κρατάω το χέρι». Ο συγγραφέας και ηθοποιός μιλάει για την επιτυχία της σειράς «Η γη της Ελιάς», που πρωταγωνιστεί, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τους λόγους που πλέον δεν έχουν καμία επικοινωνία εάν και τους συνδέει κουμπαριά. 

Ο ηθοποιός, μιλώντας για την σειρά του Mega που πρωταγωνιστεί αναφέρει: «Το περίμενα ότι θα κάνει μεγάλη τηλεθέαση γιατί διάβασα ένα εξαιρετικό σενάριο της Βάνας Δημητρίου, ήξερα ότι ο Ανδρέας Γεωργίου μπήκε στην συγκεκριμένη δουλειά με πολύ όρεξη και ότι παραγωγικά τα πράγματα λειτουργούν πολύ καλά με επικεφαλής τον Κούλη Νικολάου», αναφέρει για τη «Γη της Ελιάς».

Ο Τάσος Ιορδανίδης σε ερώτηση αναφορικά με τον κουμπάρο του Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες εις βάρος του ηθοποιού δηλώνει: «Με τον Πέτρο είχαμε σταματήσει να έχουμε επαφές εδώ και πολλά χρόνια για άλλους λόγους, δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας, η κουμπαριά απέτυχε που λέμε. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω για τον Πέτρο ότι δεν ήταν ένας ηθοποιός με τεράστιες δυνατότητες. Εάν η δικαιοσύνη αποδείξει ότι είναι ένοχος, δεν μπορεί εύκολα κάποιος να καταπιεί όλες αυτές τις πράξεις που κατηγορείται» δηλώνει.

Τάσος Ιορδανίδης, Θάλεια Ματίκα
Ο Τάσος Ιορδανίδης παρουσιάζει μαζί με την Θάλεια Ματίκα στο θέατρο «Άλφα» το θεατρικό έργο που έχει γράψει και εμπνευστεί από το τραγούδι των Beatles, «Θέλω να μου κρατάς το χέρι».

«Ένα βράδυ στην καραντίνα είχα κολλήσει με το συγκεκριμένο τραγούδι και μαζί με την Θάλεια εμπνευστήκαμε αυτό το έργο. Ένας άνδρας, μια γυναίκα, έξι συναντήσεις σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής και βλέπουμε τους προβληματισμούς στις σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρι», είπε στο star.gr

Ο ίδιος θα συγχωρούσε την απιστία; «Κάποιες φορές η απιστία συγχωρείται, άλλες φορές όχι. Εξαρτάται από την περίοδο και το timing, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται, οπότε δεν μπορώ να σου δώσω σαφή απάντηση σε αυτό. Δεν υπάρχει ρουτίνα με τη Θάλεια γιατί έχουμε κοινή αισθητική, κοινά θέλω, κοινή οπτική και όλο αυτό μας αποφορτίζει», ήταν η απάντησή του. 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Kάμερα – Μοντάζ : Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top