Τόνι Σφήνος για Πασχάλη: «Δυστυχώς κάποια μυαλά δεν αλλάζουν»

Όσα είπε ο performer για τον τραγουδιστή

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Εδώ και λίγους μήνες έχει ξεσπάσει μια… κόντρα ανάμεσα στον Τόνι Σφήνο και τον Πασχάλη, σε σχέση με το ρεπερτόριο του πρώτου και το κατά πόσο γελοιοποιεί εκείνη την περίοδο, όπως ισχυρίστηκε ο τραγουδιστής

Τόνι Σφήνος - Η αφιέρωση στον Πασχάλη στο J2US

Το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστό performer βρέθηκε στο Ανοιχτά της Αννίτας Πάνια, όπου αναφέρθηκε και σε αυτήν την παρεξήγηση.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είχα ένα θέμα με τον Πασχάλη, το οποίο έγινε τσίχλα παντού και το άφησα πίσω μου. Βγήκε ο Πασχάλης και είπε ότι εγώ γελοιοποιώ αυτήν εποχή. Δεν είχα βγει ποτέ να απαντήσω και κατά καιρούς λένε διάφορα... Είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που τους πιάνει και δεν έχουν με τι να ασχοληθούν». 

Τόνι Σφήνος

«Αυτή την φορά, όμως, όταν άκουσα τη λέξη "γελοιοποιώ", εκεί θίχτηκα αρκετά και έκανα μια ανάρτηση μακροσκελέστατη. Βγήκε ο Πασχάλης σε μια άλλη εκπομπή και δεν αναίρεσε κάτι, δεν πήρε κάτι πίσω... Σίγουρα συνεχίζει να το πιστεύει αλλά τη μεγαλύτερη ηλικία ας την αφήσουμε στο δικό της τροπάρι. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε αυτά τα πράγματα», είπε στη συνέχεια. 

Τόνι Σφήνος: Χωρίς περούκα σε μια σπάνια έξοδο με τη σύζυγό του

«Δυστυχώς δεν αλλάζουν κάποια μυαλά. Το αφήνω στην ευχή του Θεού. Ενοχλήθηκα τότε που έγινε αυτό το θέμα», πρόσθεσε ο Τόνι Σφήνος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top