Βάσω Λασκαράκη: «Λύγισε» μιλώντας για τη φιλία της με την Αθηνά Οικονομάκου

Οι δυο ηθοποιοί σε μία εκ βαθέων συνέντευξη

Μια δυνατή φιλία που κρατά 10 ολόκληρα χρόνια έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Βάσω Λασκαράκη και την Αθηνά Οικονομάκου

Οι δύο ηθοποιοί κάθισαν στον καναπέ του «Mega Stories» και μίλησαν στη Δώρα Αναγνωστοπούλου για τη σχέση τους, καθώς εκτός από κολλητές φίλες, τις συνδέει και μια κουμπαριά.

«Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος πολύ μαζεμένος και εσωστρεφής σε σημείο παρεξηγήσιμο. Σου προκαλεί ενδιαφέρον να την μάθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι τόσο απλό.  Τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας, εγώ νόμιζα ότι μπορεί και να μη με συμπαθεί, τόσο πολύ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Βάσω είναι ένας άνθρωπος τόσο ηθικός και ακέραιος που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που θα ήθελες να έχεις για φίλο σου μια ολόκληρη ζωή», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου για τη σύζυγο του Λευτέρη Σουλτάτου. 

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη

«Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας. Κάνουμε τις συζητήσεις που κάνεις με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι» Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει», δήλωσε με τη σειρά της για τη σύζυγο του Φίλιππου Μιχόπουλου μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Για τις δύσκολες φάσεις που έχουν περάσει, η Αθηνά Οικονομάκου ξεκαθαρίζει πως οι όποιες διαφορές είχαν, δεν οδήγησαν ποτέ σε καβγά.

«Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top