Josephine: Εντυπωσιάζει με το μοναδικό της show on stage

Kλέβει τις εντυπώσεις με τη σκηνική παρουσία και τις ερμηνείες της

Η Josephine χαρίζει ανεπανάληπτες στιγμές στο κοινό της Αθήνας, με το εντυπωσιακό της show στο «Έναστρον», δίπλα στον Γιώργο Σαμπάνη. Παράλληλα, συνεχίζει να μας «μαγεύει» με το πρόσφατο hit single «Τα Καλύτερα Παιδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Josephine

Το «χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας» εμφανίζεται στο stage με μία μεγάλη έκπληξη, καθώς, πλαισιωμένη από χορευτές και με τη συνοδεία οπτικών εφέ, «πετά» πάνω από τη σκηνή και προσγειώνεται σ’ αυτή πριν αρχίσει να τραγουδά τις μεγάλες επιτυχίες της.

Josephine

Φορώντας εκθαμβωτικές δημιουργίες που επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής Vrettos Vrettakos, με τις «εκρηκτικές» χορογραφίες της και τις δυνατές ερμηνείες της, η Josephine παρασύρει το κοινό σ’ ένα μοναδικό πάρτι, με τα super hits της, όπως τα «Μάγια», «Τι», «Δεν Έχω Σήμα», «Παλιόπαιδο» και το ολοκαίνουργιο «Τα Καλύτερα Παιδιά», τα οποία έχουν γίνει αγαπημένα του κοινού και των ραδιοφώνων και βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, όπου μετρούν εκατομμύρια views.

Josephine

Από το πρόγραμμα της Josephine στο «Έναστρον», που κερδίζει τις εντυπώσεις και τα διθυραμβικά σχόλια όσων το παρακολουθούν κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δεν λείπουν τα αγαπημένα τραγούδια από την ξένη και ελληνική δισκογραφία, τα οποία «απογειώνει» με τον μοναδικό της τρόπο.

Josephine

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Josephine, η οποία παρουσίασε και ένα μοναδικό act στη μεγάλη συναυλία για τα 10α γενέθλια της Panik, ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα μία δισκογραφική έκπληξη, που θα αποκαλυφθεί σύντομα από την Panik Records.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top