Άντζελα Δημητρίου - Η αποκάλυψη για την ηλικία και την προσωπική της ζωή

Χείμαρρος στον Τάσο Τρύφωνος η Λαίδη!

Δείτε το βίντεο από το Happy Day

Τα τελευταία χρόνια απασχολεί κυρίως με τις ατάκες της και την προσωπική της ζωή, παρά με τις επιτυχίες της στο λαϊκό τραγούδι.

Έτσι περνάει η Άντζελα Δημητρίου τα κρύα βράδια της

Καλεσμένη στην εκπομπή Τετ-α-Τετ του Τάσου Τρύφωνος ήταν η Άντζελα Δημητρίου, όπου αναφέρθηκε στην καριέρα της και τη σχέση της με τον χρόνο, ενώ αποκάλυψε ότι είναι μόνη της.

«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δε θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα», είπε αρχικά. 

Άντζελα Δημητρίου Τάσος Τρύφωνος

Η Άντζελα Δημητρίου με τον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή Τετ-α-τετ

Για τα μεγάλα νυχτοκάματα που έχει βγάλει, δήλωσε: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

Όσο για τον χρόνο που περνάει; «Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δε θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα», απάντησε. 

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε την ηλικία της στον τηλεοπτικό αέρα

«Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», αποκάλυψε η... Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού για την ηλικία της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top