Δανάη Μπάρκα: Ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο

Τι απάντησε η παρουσιάστρια για τη σχέση της με τον Απόστολο Ρουβά;

Στο πλατό της εκπομπής «Dot» φιλοξενήθηκε η Δανάη Μπάρκα

Η ίδια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Νάντια Μπουλε και τον Μίνωα Θεοχάρη, αποκαλύπτοντας ποια είναι η σχέση της με τον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο, μετά τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Ρούλα Κορομηλά σε Δανάη Μπάρκα: «Πού είναι ο φίλος σου, ο σεφ;»

«Μετά τη Ρόξη ήρθε ο Μεζές και μετά η Μπουκιά. Η Μπουκιά είναι του Τίμου Ζαχαράτου. Με τον Τίμο είμαστε πολύ φίλοι. Που είμαι στον Αδύναμο Κρίκο; Όταν ο Τίμος πήρε τη Μπουκιά ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που είδε και δεν έφευγε από πάνω μου. Την ερωτεύτηκα. Τη βλέπει στα stories μου και στο στούντιο», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη». 

Ενώ απάντησε και για τον Απόστολο Ρουβά «Ο Απόστολος Ρουβάς είναι φίλος μου. Μη δουν έναν μάγειρα με μια παρουσιάστρια, αμέσως να το κρίνουν. Εγώ είμαι πολύ διαχυτική γενικά. Όταν προκύψει κάτι θα το πω»

Δανάη Μπάρκα: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον παππού της, Ανδρέα

Η ηθοποιός εξέφρασε παράλληλα την έντονη επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, αλλά και να προλάβει να μοιραστεί αυτή τη χαρά με τη γιαγιά της.

«Πάντα ήθελα γάμο και παιδί και πολλές φορές, ψυχολογικά, με πιάνει και το ότι θα ήθελα να προλάβει να με δει η γιαγιά μου να έχω τη δική μου οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top