Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα για την πορεία της υγείας του πατέρα της

Όσα μοιράστηκε με τους followers της μέσω Instagram

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, είχε ευχηθεί περαστικά στον πατέρα της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον ταλαιπωρεί.

Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο ο πατέρας της

Το πρωί της Κυριακής η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» μέσα από μια σειρά από stories ενημέρωσε τους followers της πως ο μπαμπάς της είναι εντελώς καλά στην υγεία του και πλέον έχει επιστρέψει σπίτι.

Καινούργιου: Μας δείχνει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο πατρικό της

«Καλημέρα αγάπες μου. Με ρωτάτε συνέχεια για την κατάσταση υγείας του μπαμπά μου μετά την πρόσφατη περιπέτεια του… Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε σπίτι και χαίρει άκρας υγείας. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Υγεία που στάθηκαν δίπλα μας… Σε λίγες μέρες αλλάζει ο χρόνος και μέσα από την καρδιά μου παιδιά το μόνο που θέλω να ευχηθώ είναι υγεία πάνω από όλα. Όλα τα άλλα έρχονται. Καλημέρα, να έχετε μια υπέροχη Κυριακή», έγραψε χαρακτηριστικά αναφορικά με την κατάσταση της υγεία του.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή με τη σχέση πατέρα - κόρης να είναι άριστη!

Η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον πατέρα της, Δημήτρη/ Φωτογραφία: Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top