Ιατρόπουλος: «Η μητέρα μου με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της»

«Μόνο ευγνωμοσύνη έχω να εκφράσω», είπε ο ηθοποιός

Ο περασμένος Αυγουστος ήταν πολύ δύσκολος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, μιας και «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Γι' αυτή τη μεγάλη απώλεια μίλησε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Ανοιχτά» και την Αννίτα Πάνια. Μάλιστα, αποκάλυψε πως λίγο πριν μητέρα του αφήσει την τελευταία του πνοή του ζήτησε να μην πάει στην κηδεία της.

Πενθεί τον χαμό της μητέρας του ο Ιατρόπουλος: Η νέα συγκινητική ανάρτηση

«Είμαι ευτυχής που μπόρεσα και παράτησα τη δουλειά μου, μου την έδωσε εκείνη την ώρα και πήγα και την είδα τρεις ημέρες. Είπαμε τα δικά μας, μου ζήτησε και συγνώμη επειδή με είχε δείρει μια φορά όταν ήμουν έντεκα χρονών. Με ρώτησε αν της κρατάω κακία και με παρηγόρησε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη και φεύγει πλήρης και μάλιστα με παρακάλεσε να μην πάω στην κηδεία της για να μην κάνω έξοδα επειδή ήρθα από την Κρήτη.

 

Για μένα οι γονείς μου δεν έχουν πεθάνει. Οι άνθρωποι που αγαπάω -δεν αγαπούσα, αγαπάω- υπάρχουν, όπως και φίλοι επιστήθιοι που έχω χάσει άπειρους δυστυχώς, δεν φεύγουν από τη ζωή μας, τους κουβαλάμε, και νομίζω πως οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου έχουν βάλει το χεράκι τους για να σωθώ από πολύ δύσκολες καταστάσεις» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

«Ο Κώστας Καζάκος είναι ο φάρος στη ζωή μου»

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία σύντομη αναδρομή της καλλιτεχνικής του πορείας και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν άκουσε να μιλά για εκείνον ο Κώστας Καζάκος στην εκπομπή «Ανοιχτά» και την Αννίτα Πάνια.

«Εμφανίστηκε μια ημέρα στην πόρτα του γραφείου και βλέπω μπροστά μου έναν άλλον άνθρωπο. Στα πέτσινα και γεμάτος καρφιά. Λέω λάθος πόρτα χτύπησες, τι ζητάς εδώ εσύ; Είναι συγκινητικός ο Μιχάλης με τους ανθρώπους που έχουν συναίσθηση των αδυναμιών τους, των ελλείψεων και παλεύουν να τα ξεπεράσουν.

Τον έδιωξα και το είπα θα πας να ντυθείς, όπως όλοι οι άνθρωποι, και θα έρθεις μετά να μιλήσουμε. Από τότε άλλαξε η ζωή του αλλά το ήθελε. Αυτό με έκανε και τον αγαπώ από τότε. Είναι αυθόρμητος, γνήσιος με πολλά προσόντα για την δουλειά μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί κι έχει μάθει από τη ζωή. Έχει παλέψει κι έχει ίχνη σοφίας… Ο Μιχάλης είναι αγωνιστής και για αυτό τον εκτιμώ» είπε ο Κώστας Καζάκος.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός έγινε παππούς στα 56 του!

«Μόνο ευγνωμοσύνη έχω να εκφράσω για τον Κώστα Καζάκο, τον δάσκαλό μου. Είναι ο φάρος στη ζωή μου. Έχω κρατήσει πάρα πολλά από τον ίδιο», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον μέντορά του, ξεσπώντας σε κλάματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top