Γιώργος Παπαγεωργίου: Με τη Δανάη Μιχαλάκη θα παίξουμε στην ίδια παράσταση

«Δε φοβόμαστε να ανέβουμε μαζί στη σκηνή», υποστηρίζει ο ηθοποιός

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Παπαγεωργίου

Είναι ένα από τα όμορφα, νέα και ταλαντούχα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, με τον γάμο τους στη Σύρο τον περασμένο Σεπτέμβριο να τραβάει πάνω του όλα τα φώτα

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Παθιασμένα φιλιά σε νυχτερινό κέντρο

Ο λόγος για τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, με τον ηθοποιό και τραγουδιστή να αναφέρεται στη μελλοντική συνεργασία με τη σύζυγό του στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου δε φοβάται να συνεργαστεί με την εδώ και λίγους μήνες σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη

Πριν από την πρεμιέρα τη σειράς Σκοτεινή Θάλασσα, γνωστοποίησε ότι με τη Δανάη Μιχαλάκη, η οποία εδώ και τρεις σεζόν υποδύεται τη «Δρόσω» στις Άγριες Μέλισσες, θα πρωταγωνιστήσουν σε παράσταση, έπειτα από πρόταση που δέχτηκαν. «Δε φοβόμαστε να ανέβουμε μαζί στην σκηνή, αλλά αυτό που φοβόμαστε και μάλλον δε θα το κάνουμε ποτέ είναι να τη σκηνοθετήσω», υποστήριξε.  

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Είναι πολύ ευτυχισμένο το αγόρι μου με τη Δανάη!»

Φιλαρέτη Κομνηνού Γιώργος Παπαγεωργίου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τη συνεργασία του με τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, στη θεατρική παράσταση Αρίστος όπου τη σκηνοθέτησε, εξομολογήθηκε: «Στην αρχή ήταν αμήχανο. Κάναμε μια σοβαρή κουβέντα κι επειδή ταίριαζε πολύ στο ρόλο, αποφάσισα ότι αξίζει το ρίσκο να συνεργαστώ με τη μητέρα μου. Δεν το μετανιώσαμε».

Μιχαλάκη: Νοσταλγεί τις ημέρες στην Ιταλία μαζί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Αυτή την εποχή, ο Γιώργος Παπαγεωργίου κάνει ζωντανές εμφανίσεις με την μπάντα του, τους Polkar. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, αυτές οι συναυλίες «είναι η ψυχοθεραπεία μας!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top