Φιλαρέτη Κομνηνού: «Είναι πολύ ευτυχισμένο το αγόρι μου με τη Δανάη!»

Όσα είπε για τον γάμο του Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη

Δείτε τη συνέντευξη της Φιλαρέτης Κομνηνού στον Κώστα Τσουρό

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Φιλαρέτη Κομνηνού, μιλώντας ανάμεσα σε άλλο για τον γάμο του καλοκαιριού, αυτόν του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Το τρυφερό post για τον γάμο του γιου της με τη «Δρόσω»

Η καταξιωμένη ηθοποιός είπε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τον γιο της που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του έργου ότι «αυτή η συνεργασία ήταν μια εμπειρία νομίζω και για τους δυο μας. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Τον ακούω και είμαι διαθέσιμη. Έχουμε αντιστραφεί οι όροι. Όταν ήταν στη Δραματική Σχολή του Εθνικού ήμουν δασκάλα του. Ίσως ήμουν παραπάνω αυστηρή μαζί του για να μην νιώθουν οι υπόλοιποι ότι του χαρίζομαι».

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Δείτε το άλμπουμ του γάμου τους

Φανερά συγκινημένη αναφέρθηκε και στον γάμο του γιου της: «Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι στην αμμουδιά. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Και η μαμά μαζί και η γιαγιά του που τον λατρεύει».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτός ο γάμος. Έγινε και μια παρεξήγηση για κάποιες ημερομηνίες που δόθηκαν λάθος, ενώ εγώ ήμουν στο γύρισμα και έκανα τον γάμο με τον τηλεοπτικό μου γιο Πάνο Βλάχο και ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύεται ο γιος μου», εξήγησε η ηθοποιός και συνέχισε: «Είχε πραγματικά πλάκα αυτό. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοιες διαστάσεις. Αυτά τα ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι». 

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Μας δείχνουν τις βέρες τους

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή από έρωτα. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από μεγάλο έρωτα, και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Ο Αργύρης δεν είχε σχέση με το χώρο. Είχε ένα βιβλιοπωλείο στην Τσιμισκή, εκεί γνωριστήκαμε. Χωρίσαμε μετά από 12 χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν έγινε κάτι για να επιχειρήσω ξανά ένα δεύτερο γάμο. Ερωτεύτηκα αλλά δεν παντρεύτηκα συνειδητά. Ίσως δε βρέθηκε αυτός που θα ήθελα να γεράσω μαζί τους», ανέφερε για τον πρώτο της γάμο η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top