Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Έτσι αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν είμαι δικαστής ούτε εισαγγελέας, ηθοποιός είμαι»

Δείτε τη συνέντευξη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Για δύο τηλεοπτικές σεζόν συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην κωμική σειρά 50 - 50, κι όπως δήλωσε τον γνωρίζει αρκετά καλά.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Μάθετε τα πάντα για τον πρωταγωνιστή του Έτερος εγώ

Ο λόγος για τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, που μίλησε στο Πρωινό όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το κίνημα #MeToo αλλά και τη συνεργασία του με τον φυλακισμένο ηθοποιό.

Πέτρος Φιλιππίδης Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Πέτρος Φιλιππίδης & Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Έχουμε δημοκρατία. Οι άνθρωποι πρέπει να μιλάμε. Δεν είμαι υπέρ φανατισμών, υπέρ πραγμάτων που σε κάνουν και χάνεις τη λογική και τον λόγο σου σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δεν είμαι δικαστής του κάθε ανθρώπου, ούτε εισαγγελέας, ηθοποιός είμαι. Τα προβλήματα της δουλειάς μου τα αντιμετωπίζω εγώ ο ίδιος όπως μπορώ κι όπως ξέρω. Πολλές φορές με λογική και πολλές φορές παράλογα», δήλωσε αρχικά.

«Από τη στιγμή που υπάρχει νομική διαδικασία απέναντι σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχω συνεργαστεί και ξέρω αρκετά, νομίζω ότι οφείλουμε και για το κίνημα για να έχει μια σοβαρή νομική υπόσταση, πρέπει η ίδια η δικαιοσύνη να δείξει τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Η δική μου συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε τις εντάσεις της, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορώ και αντιμετωπίζω μια κατάσταση, υπάρχουν άλλοι που δεν μπορούν», συμπλήρωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Δαδακαρίδης: «Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθη όχι όμως να ξεπεράσει το όριο»

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του, με τον ηθοποιό να δείχνει την ενόχλησή του: «Δε θεωρώ σωστό αυτή τη στιγμή εφόσον βάλετε ένας άνθρωπος με αυτόν τον τρόπο, να γίνουμε εμείς οι σοφοί, να μπούμε σε μια διαδικασία να κρίνουμε. Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ξέρετε εσείς την έκβαση της δίκης; Η απόφασή μου δεν εξαρτάται από την έκβαση της δίκης. Φέρνετε εμένα πάλι σε μια θέση να κρίνω, ποιος είμαι εγώ να κρίνω; Μπορώ να κρίνω μόνο τον εαυτό μου».

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Δεν έκρυψε την ενόχλησή του on camera o ηθοποιός

Όταν η δημοσιογράφος επέμεινε, ο ίδιος της είπε: «Πάλι μου ζητάτε να πάρω μια θέση για έναν άνθρωπο κι όχι για εμένα» και συνέχισε λέγοντάς της πως εκεί ήταν για να μιλήσουν για την παράσταση Προδοσία του Χάρολντ Πίντερ. 

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η απώλεια σε νεαρή ηλικία που τον «σημάδεψε» 

Η δημοσιογράφος όταν συνέχισε λέγοντας ότι απλά ζητάει τη γνώμη του, εκείνος της απάντησε χαμογελώντας: «Περίμενα να με διορθώσετε και να μου πείτε ότι είμαστε για το Πάρτι Γενεθλίων».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top