Ανέστης Βλάχος: Πότε ανοίγει η διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού;

Το πρόσωπο-φάντασμα που την κατέθεσε

Δείτε όσα είχε πει ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου στο Happy Day

Τέλος στο θρίλερ με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου μπαίνει στις 24 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που έχει στα χέρια της η εφημερίδα Espresso.  

Ανέστης Βλάχος: Όσα είπε ο εγγονός του για τη δικαστική διαμάχη

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, πριν από λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχε κάνει αίτηση ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, Ηρακλής Βλάχος. εξέδωσε κι επίσημο έγγραφο όπου αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης της διαθήκης η 24η Ιανουαρίου 2022, με αριθμό πινακίου 28

Ο Ηρακλής Βλάχος στην κηδεία του πατέρα του, Ανέστη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πληροφορηθήκαμε κι εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου, κι ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου», δήλωσε ο γιος του στην εφημερίδα. 

Ανέστης Βλάχος: Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο γιος του Ανέστη Βλάχου όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη της διαθήκης έμεινε έκπληκτος πώς ένας άνθρωπος σαν τον πατέρα του που ποτέ δεν έδινε σημασία στα περιουσιακά να έχει κάνει διαθήκη, αλλά δεν έχει καταθέσει τίποτα στο Υποθηκοφυλακείο της Δράμας που να σχετίζεται με περιουσία κι ακίνητα.

Ανέστης Βλάχος Έλλη Βλάχου

Ο Ανέστης Βλάχος με την κόρη του, Έλλη Βλάχου, που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top