Sex & the City: Ο Mr. Big παίρνει θέση στην κόντρα Parker - Cattrall

Τι έχει γίνει ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες;

Δείτε βίντεο για το Sex & the City από την εκπομπή Breakfast@Star

Την άποψή του για την κόντρα μεταξύ της Sarah Jessica Parker και της Kim Cattrall, εξέφρασε ο Mr. Big του Sex & the City, κατά κόσμον, Chris Noth

Sex & the City: Κι όμως θα δούμε τον Mr. Big στη συνέχεια της σειράς!

Οι φήμες θέλουν εδώ και χρόνια τις δύο γυναίκες να μην τα πηγαίνουν καλά στα γυρίσματα, ωστόσο, το ποτήρι ξεχείλισε όταν η Cattrall επέκρινε δημόσια την πρώην φίλη και συνεργάτιδά της επειδή της έστειλε «ανειλικρινή» συλλυπητήρια για τον θάνατο του αδερφού της το 2018.

Chris Noth: «Είμαι δεμένος με τη Sarah Jessica» 

Sarah Jessica Parker Chris Noth

Sarah Jessica Parker & Chris Noth στα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Sex & the City το 2009 /Φωτογραφία AP Images

Με την απουσία της «Samantha» να είναι αισθητή στη συνέχεια του Sex & the City, του And Just Like That... που επιστρέφει τηλεοπτικά σε λίγα 24ωρα, ο 67χρονος «Mr. Big» εξέφρασε την άποψή του για το θέμα χαρακτηρίζοντας τη δημόσια αντιπαράθεση «άβολη»

Μιλώντας στον Guardian, ο Noth είπε για την Cattrall: «Πρέπει να σας πω, δεν έχω απολύτως καμία ιδέα για το πώς σκέφτεται ή τα συναισθήματά της. Ξέρω ότι είμαι πολύ δεμένος με τη Sarah Jessica και οι περιγραφές της Cattrall για αυτήν δεν πλησιάζουν καν. Μου άρεσε, νόμιζα ότι ήταν υπέροχη στη σειρά. Μακάρι να μην είχε συμβεί ποτέ όλο αυτό, γιατί είναι λυπηρό κι άβολο. Απλώς δε μου αρέσει να βλέπω κανέναν να μιλάει για την Sarah Jessica, επειδή έχει στοχοποιηθεί κι ο κόσμος μπορεί να είναι πολύ κακός». 

Sarah Jessica Parker Kim Cattrall

Οι... θερμές αγκαλιές ανάμεσα στη Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall ανήκουν στο μακρινό παρελθόν! /Φωτογραφία AP Images

Η Parker δεν είναι... καλό κορίτσι!

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως αισθάνεται «πολύ προστατευτικός» απέναντι στην Parker και πως δε χάρηκε όταν η Kim τη χαρακτήρισε «υποκρίτρια» και την κατηγόρησε πως «εκμεταλλεύτηκε την τραγωδία μας για να αποκαταστήσει την εικόνα του ΄καλού κοριτσιού’».

Sex & the City: Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall στη νέα σειρά

Ενώ φήμες για ζήλια κι εσωτερικές διαφωνίες στα γυρίσματα της σειράς Sex and the City κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, πολύ μετά το φινάλε της σειράς το 2004, αλλά και των δύο ταινιών, η Cattrall έβαλε στο στόχαστρο την Parker τον Φεβρουάριο του 2018, όταν η δεύτερη δημοσίευσε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του αδερφού της πρώτης

Kristin Davis Kim Cattrall Kim Cattrall Sarah Jessica Parker

Το διάσημο... κουαρτέτο σε φιλανθρωπικό gala το 2008  /Φωτογραφία AP Images

«Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα: ‘Πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η Sarah Jessica Parker, αυτή η υποκρίτρια;’» έγραψε τότε στο Instagram η Cattrall. Και συνεχίζοντας, έγραψε: «Επιτρέψτε μου να το κάνω σαφές (Αν δεν το έχω κάνει ήδη)., Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γράφω λοιπόν για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την προσωπικότητα του καλού κοριτσιού», είχε γράψει η Βρετανίδα ηθοποιός στο Twitter.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top