Σοφία Αραπογιάννη: Το μήνυμα της Ελληνίδας Miss Universe από το Ισραήλ

Ο τελικός του Μις Υφήλιος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου

Σοφία Αραπογιάννη

 Στο Ισραήλ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Σοφία Αραπογιάννη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό Miss Universe.

Miss Universe Greece: Με τις ευχές του Υφυπουργού Ναυτιλίας στον διαγωνισμό

Ο τελικός του Μις Υφήλιος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, με την Ελληνίδα Miss Universe, εστεμμένη από τα εθνικά καλλιστεία GS Hellas 2021, να δηλώνει πανέτοιμη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να διακριθεί η χώρα μας στον διαγωνισμό.

Το βίντεο με το μήνυμα της Σοφίας Αραπογιάννη από το Ισραήλ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης, γράφοντας στο μήνυμά του:

«Ως Πρόεδρος του μεγαλύτερου εθνικού οργανισμού ομορφιάς για την Ελλάδα, νιώθω τόσο υπερήφανος που η εκπρόσωπος μας μιλάει με έργα  και το κυριότερο η ομορφιά της συνάδει με τον τόσο λαμπερό χαρακτήρα της, που φαίνεται και αυτό στο παρακάτω βίντεο που έκανε για όλους τους Έλληνες».

Η Σοφία Αραπογιάννη είναι 22 ετών, με καταγωγή από την Ιθάκη. Η ίδια ετοιμάζεται να γίνει εμποροπλοίαρχος, καθώς φοιτά στην σχολή εμπορικού Ναυτικού της Ελλάδας. Μιλά 3 γλώσσες: Ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά. Έχει ύψος 1,74 cm και είναι 50 κιλά. Διαθέτει μοναδική εξωτική ομορφιά, αφού με μπαμπά Έλληνα και μαμά από την Βενεζουέλα το αποτέλεσμα είναι άκρως εκρηκτικό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top