Ελληνίδα ηθοποιός: Έχω δουλέψει σε φυλακές στο ψυχιατρείο με ισοβίτες

«Δεν έχω υποστεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά μου»

Εξομολογητική διάθεση είχε η Λουκία Πιστιόλα, η οποία μίλησε για την απόφασή του να απέχει για λίγο καιρό από τον χώρο της υποκριτικής.

Τότε ήταν που αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι εντελώς διαφορετικό στη ζωή της και να δουλέψει σε φυλακές στο ψυχιατρείο για τριάμισι χρόνια με ισοβίτες φονιάδες.

Λουκία Πιστιόλα

«Έχω δουλέψει σε φυλακές στο ψυχιατρείο για τριάμισι χρόνια με ισοβίτες φονιάδες. Το άτομο που φυλακίζεται είναι ένα πρόσωπο που αξίζει αν μη τι άλλο τον ελάχιστο σεβασμό μας. γιατί έρχεται αντιμέτωπος με τη ψυχή του και αυτά που έχει κάνει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει κακοποιήσει χωρίς να έχει κακοποιηθεί βάναυσα ο ίδιος στην παιδική του ηλικία. Όλοι οι φονιάδες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: κακοποίηση στην παιδική τους ηλικία. Ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει Δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία του», είπε αρχικά στην εκπομπή «Open Weekend».

Βαρύ πένθος για γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

Λουκία Πιστιόλα


Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως δεν έχει υποστεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά της. «Το συνάφι των ηθοποιών πρόκειται για ένα σινάφι αγγέλων. Στο κάτω κάτω η δουλειά μας έχει να διαπραγματευτεί με τη ψυχή του. Τα δύο κρούσματα κακοποιητικής συμπεριφοράς που μάθαμε μπορώ να σας πω ότι ήταν τα μοναδικά. Δεν έχω υποστεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top