Κούρκουλου κατά Λασκαράκη: «Διαφημίζουμε χαρωπά τις γέννες των ζώων μας;»

Έξαλλη με την ηθοποιό και η Κατρίνα Τσάνταλη

Η Βάσω Λασκαράκη, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, εδώ και λίγες ημέρες έχει κάνει γνωστό με μια ανάρτησή της πως ο σκύλος της γέννησε. 

H ανάρτηση αυτή ωστόσο, έφερε πολλές αρνητικές αντιδράσεις. Ανάμεσα σε εκείνους που εξοργίστηκαν με την ανάρτηση της ηθοποιού με τα κουτάβια, ήταν η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη οι οποίες θέλησαν να τοποθετηθούν κατά της κίνησής της να δημοσιοποιήσει τη γέννα του σκύλου της, καθώς υπάρχουν τόσο αδέσποτα που αναζητούν σπίτι. 

Συγκεκριμένα η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!».

Από την άλλη, η Κατρίνα Τσάνταλη έκανε tag τη Βάσω Λασκαράκη και σημείωσε: «Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας.

Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».

 

Οι αναρτήσεις κατά της Βάσως Λασκαράκη:

λασκαρακη τσανταλη κουρκουλου

τσανταλη σκυλια λασκαρακη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top