Αντίνοος Αλμπάνης: Μοιράστηκα το πρόβλημα υγείας μου γιατί το είχα ανάγκη

Πώς είναι η συνεργασία του με τον Μαθιό από τον Σασμό;

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έπειτα από δύο χρόνια αποχής από το θέατρο επέστρεψε στην παράσταση «Έκτορος Κάθαρσις» που είναι ουσιαστικά η Ιλιάδα από την πλευρά του Έκτορα. «Έχω δύο χρόνια να κάνω θέατρο. Η επαφή με το κοινό είναι υπέροχη», είπε αρχικά στο «Breakfast@star».

Την εν λόγω παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λάλος και ο ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένος που συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό «Μαθιό» από τη σειρά «Σασμός».

«Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήταν η καλύτερη συνθήκη για να επιστρέψω στο θέατρο. Θα τον ευγνωμονώ για πολλά χρόνια».

Αντίνοος Αλμπάνης

O ηθοποιός μίλησε και για ακόμα μία ενασχόλησή του με τις εκφωνήσεις και μάλιστα αποκάλυψε: «Ξεκίνησα τις εκφωνήσεις όταν ήμουν 18 χρονών. Ήθελα να ασχοληθώ με τη διαφήμιση πολύ πριν το θέατρο».

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τη μέρα που μου έλεγαν κουράγιο κι ήθελα να ουρλιάξω..»

Στη συνέχεια, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε και στην καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί σημειώνοντας: «Η διαφήμιση που κάναμε είχε ως στόχο να ενημερώσει τους ογκολογικούς ασθενείς για τις επιπτώσεις που έχουν θεραπείες στο δέρμα... Όσο πιο πολύ μού δίνεται η ευκαιρία να βοηθάω μέσω δικής μου εμπειρίας τόσο το καλύτερο. Όταν μοιράστηκα το πρόβλημα υγείας μου, το έκανα γιατί το είχα εγώ ανάγκη. Με βοήθησαν πολύ τα υποστηρικτικά μηνύματα του κόσμου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top