Οι λαμπεροί γάμοι των επωνύμων και τα ωραιότερα νυφικά του 2021

Ποιοι celebrities παντρεύτηκαν το 2021

Δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες επώνυμοι που είπαν το μεγάλο «ναι» στον γάμο το 2021. Μερικά ζευγάρια, τα περισσότερα, απέφυγαν τις πολλές φαμφάρες, επιλέγοντας να παντρευτούν σε στενό κύκλο, με λίγους καλεσμένους. 

Για κάποιους γνωρίζαμε ήδη, καθώς είχαν προαναγγείλει τον γάμο τους, για κάποιους άλλους όμως, μάθαμε εκ των υστέρων τα ευχάριστα, αφού θέλησαν να κρατήσουν μυστική αυτή την ημέρα. 

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Ρομαντικός γάμος στην Ύδρα

Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια επισφράγισαν την αγάπη τους με πολιτικό γάμο. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο στην Ύδρα υπό άκρα μυστικότητα και παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. 

Απαστράπτουσα η Τόνια Σωτηροπούλου μέσα στο «παραμυθένιο» νυφικό της, ενώ το πέπλο του φορέματος ήταν κεντημένο εξ ολοκλήρου με πέρλες. Το κουστούμι του γαμπρού ήταν δημιουργία γνωστού σχεδιαστικού διδύμου.

 

 

Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Ο πολιτικός γάμος στη Σύρο 

Στις 7 Αυγούστου η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο Παπαγεωργίου στον τόπο καταγωγής της, τη Σύρο. 

Οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο που έγινε στο Δημαρχείο Ποσειδωνίας. Από την πιο ευτυχισμένη μέρα της τηλεοπτικής «Δρόσως» δεν έλειπαν φυσικά και πολλοί συνάδελφοί της από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» που ήταν εκεί για να ευχηθούν στους νεόνυμφους.

Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στρατής - Ζαπάρδα: Παντρεύτηκαν με παρανυφάκι τον γιο τους 

Ο Μύρωνας Στρατής με την Κατερίνα Ζαπάρδα μπορεί να είναι μαζί πέντε χρόνια, ωστόσο επισημοποίησαν τη σχέση τους τον περασμένο Αύγουστο. 

Ο γάμος του τραγουδιστή με την αγαπημένη του πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Κορωπί, αφενός για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό και αφετέρου γιατί αμφόφεροι έχουν επιλέξει να είναι διακριτικοί όσον αφορά την έκθεση της προσωπικής τους ζωής.

Ο ερχομός του γιου τους, Νικόλα, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους.

Πούμπουρας - Θεοχαρίδη: Ο μυστικός γάμος στις Σπέτσες 

Ένας ακόμα μυστικός γάμος ήταν κι αυτός του Σάββα Πούμπουρα με την Αρετή Θεοχαρίδη που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του στις 7 Σεπτεμβρίου στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, στις Σπέτσες. 

Την ίδια μέρα με το ιερό μυστήριο, έλαβε χώρα και η βάπτιση της κόρης τους, που πήρε το όνομα Κύνθια.

Σόμμερ - Παπαδάκη: Παντρεύτηκαν λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους 

Μέσα στο 2021 γαμπρός ντύθηκε και ο Κώστας Σόμμερ. Ο ηθοποιός και η Βαλεντίνη Παπαδάκη λίγους μήνες πριν γεννηθεί ο γιος τους, έκαναν το επόμενο, μεγάλο βήμα στη σχέση τους. 

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο γάμο στο δημαρχείο Αλίμου, ενώ μάρτυρας στο μυστήριο ήταν η καλή τους φίλη, Μαρία Καλάβρια.

Κεφαλογιάννη - Μάτσας: Γάμος μία ημέρα μετά το Πάσχα

Μέσω ανάρτησής της στο instagram, η Όλγα Κεφαλογιάννη γνωστοποίησε τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

 

Τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον μουσικοσυνθέτη πάντρεψε ο δήμαρχος Σπετσών τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα και πιο συγκεριμένα στις 3 Μαΐου. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η ξαδέλφη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη με την Τζένη Μήτση. 

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2021, έγιναν για πρώτη φορά γονείς, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Πετρετζίκης - Μιχαήλ: Η διακόσμηση και το μενού του γάμου 

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν φέτος και ο Άκης Πετρετζίκης με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα στο Κορωπί παρουσία περίπου 100 προσκεκλημένων. 

Εκτός από τον γάμο, παράλληλα τέλεσαν και τη βάπτιση του καρπού του έρωτά τους, που του έδωσαν το όνομα, Αχιλλέας, καθώς επιθυμία του σεφ ήταν να έχει το ίδιο αρχικό με εκείνον και ο γιος του.    

Ακολούθησε λαμπερή δεξίωση, με το μενού των καλεσμένων να επιμελείται εξ' ολοκλήρου ο γνωστός σεφ και τους νεόνυμφους να βρίσκονται σε τρελά κέφια και να μην σταματούν να χορεύουν. 

Το χρώμα που κυριαρχούσε στον στολισμό ήταν το επιβλητικό λευκό, ενώ αυτή που «έκλεψε» την παράσταση ήταν η μπομπονιέρα, όπου το «πουγκί» με τα κουφέτα βρισκόταν μέσα σε γκρι, πήλινο βαζάκι.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top