Ο Πετράκος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Έχουμε επίσημα δικτατορία»

«Αυτό δε θα περάσει. Τους γέρους μας δε θα τους εκβιάσετε»

Το ρεπορτάζ του Star για το νέο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Το νέο μέτρο της κυβέρνησης για την επιβολή προστίμου 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους των ηλικιών 60 και άνω δίχασε την κοινή γνώμη. 

Νέα μέτρα: Στην εφορία το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους

Ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος εδώ και καιρό μάχεται κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό και είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, ανέβασε ένα νέο βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στο οποίο λέει αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πλέον «έχουμε επίσημα δικτατορία».

Γρηγόρης Πετράκος: «Κάνω εμετό στη μούρη σας»

«Μόλις διάβασα το αδιανόητο μέτρο που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ότι θα έχει πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα, όποιος άνω των 60 ετών δεν δέχεται να εμβολιαστεί. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά. Να εκβιάζεται ο πατέρας μας και η μάνα μας, εμένα η ψυχή μου δεν το δέχεται. Tους εύπορους δε θα τους νοιάξει. Μιλάμε, όμως, για τους απλούς συνταξιούχους. Αυτούς που μια ζωή δουλεύουν και η πενιχρή σύνταξη δεν τους φτάνει ούτε για καφέ. Έχουμε επίσημα δικτατορία. Για μένα προσωπικά. Τώρα το σπίτι μου δεν με χώρεσε. Είμαι ένας βαθιά ειρηνικός άνθρωπος. Δεν έχω ασκήσει βία ούτε σε μυρμήγκι» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος και συνέχισε:

«Βγήκα στην πλατεία του Γέρακα ολομόναχος και εδώ θα κάτσω μέχρι το βράδυ. Επειδή δεν το αντέχει η συνείδησή μου να αφήσω αυτούς τους ανθρώπους στη μοίρα κάθε δικτάτορα. Θα κάτσω εδώ και όποιος θέλει ας έρθει να μου κάνει παρέα. Ειρηνικά ας κάτσει όποιος θέλει στο παγκάκι και να δείξει τη βαθιά του θλίψη για αυτό που συμβαίνει. Αυτό δε θα περάσει. Τους γέρους μας δε θα τους εκβιάσετε. Θα τους βοηθήσουμε όλοι μαζί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top