Yρώ Μανέ: «Αυτοί που είχαν αλαζονεία κι έπαρση βλέπεις πού βρίσκονται τώρα»

Πώς ήταν η εμπειρία της ως πρόεδρος του ΣΕΗ;

Δείτε τη συνέντευξη της Yρώς Μανέ στο Στούντιο 4

Για χρόνια είναι μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές ηθοποιούς της τηλεόρασης, με τον δραματικό μονόλογό της ως Ρένα, βασισμένο στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ, να εκτοξεύει τη θεατρική της πορεία. 

Υρώ Μανέ: Η εξομολόγηση για την καλλονή κόρη της, Φαίδρα

Ο λόγος για την Yρώ Μανέ, την οποία υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 , όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τις καταγγελίες στο ελληνικό θέατρο.

«Πάρα πολλά πράγματα τα είχαμε ακούσει και θα το ακούσατε από όλους τους ηθοποιούς που είχατε καλεσμένους. Δεν ξέραμε το μέγεθος και τη φρίκη, εγώ προσωπικά έπεσα από τα σύννεφα κι είχα σοκαριστεί. Δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα μιλούσα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού (σ.σ. τον Δημήτρη Λιγνάδη) για κάποια πράγματα και καταλαβαίνετε το σοκ που υπέστην, όταν έγινε όλο αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός. 

Yρώ Μανέ

Η Yρώ Μανέ μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή της ΕΡΤ

«Μερικά πράγματα είναι απερίγραπτα και δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνουν. Ξέραμε για συμπεριφορές απαξιωτικές με εντάσεις, που είχαν την αλαζονεία της εξουσίας και νομίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι. Αλλά ευτυχώς βλέπεις ότι στη ζωή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου σε μια συγκεκριμένη στιγμή και πραγματικά μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Αυτοί που είχαν αλαζονεία κι έπαρση εξουσίας, βλέπεις πού βρίσκονται τώρα», συμπλήρωσε η Yρώ Μανέ.

«Δέχθηκα πολύ ισχυρό προσωπικό πόλεμο από μία μερίδα συναδέλφων μου»

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε όταν πριν από χρόνια ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

«Εγώ ήμουν συνολικά τέσσερα χρόνια Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΣΕΗ. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί ήταν η οικονομική κρίση. Ανεργία στο 95%, απόλυτη πείνα, συμβάσεις δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, όπως δεν υπάρχουν και τώρα. Μάχη κι αγώνας πολύ μεγάλος. Δεν ήταν καθόλου καλή εμπειρία. Υπήρχαν διάφορες παρατάξεις στον χώρο του Σωματείου. Εμείς είχαμε φτιάξει μία η οποία ήταν τελείως αχρωμάτιστη, χωρούσε πολλές απόψεις ανθρώπων. Δεν άρεσε αυτό και δέχτηκα πάρα πολύ bullying και πόλεμο», είπε σχετικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top