Υρώ Μανέ: Η εξομολόγηση για την καλλονή κόρη της, Φαίδρα

Τι είπε η ηθοποιός στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

H Υρώ Μανέ σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πολυετή πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στον σύζυγό της που την στηρίζει σε ό,τι κάνει, αλλά και στη σχέση στοργής και αγάπης με τη μονάκριβη κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου!

η κόρη της Υρώς Μανέ, Φαίδρα

Η Φαίδρα, η κόρη της Υρώς Μανέ

Για την καλλονή κόρη της Φαίδρα που σπουδάζει κοινωνιολογία αλλά είναι χορεύτρια είπε: «Θα ήταν εντελώς διαφορετική η ζωή μου αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Βάζεις αλλού το σημαντικό όταν έχεις παιδιά. Όταν γίνεσαι γονιός, βλέπεις τη ζωή μέσα από τα μάτια του παιδιού σου.

Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός αλλά ήξερα ότι  από πολύ μικρή ότι θα έκανε κάτι με την τέχνη. Πήγε σε σχολή χορού 4 ετών.  Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχα την ανάγκη να μείνω με το παιδί αλλά δεν είχα και κάτι σημαντικό που άφησα πίσω μου».

Υρώ Μανέ με την κόρη της Φαίδρα

Όσον αφορά τη σχέση της με τον άνδρα της είπε: «Με τον άνδρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Με έχει αντέξει ο άνθρωπος γιατί η δουλειά που κάνω δεν είναι εύκολη».

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top