Παλαιολόγου: «Η αγάπη μου με όλους τους συντρόφους μου ήταν μεγάλη»

Όσα είπε η ηθοποιός για τους πρώην της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε νέα συνέντευξη και μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της, τη νέα της σχέση αλλά και τον τρόπο που γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της Κυριάκο Σκούρα.

«Έχω πολύ καλή σχέση με τους πρώην συντρόφους μου, στην αρχή υπάρχει μία πικρία αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν μαζί είχαν ένα επίπεδο, υπήρχε πολιτισμός στην σχέση. Η αγάπη μου με όλους ήταν μεγάλη… αυτό το απόθεμα μένει και μετά. Δε γίνεται αυτό τον άνθρωπο να τον απορρίψεις τελείως. Έχουμε μία ουσιαστική φιλία με όλους, μάλιστα με παίρνουν τηλέφωνο αν χρειαστούν κάτι .. δεν είμαστε αποκομμένοι» είπε η ηθοποιός στο «Πρωινό».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε και στη σχέση την οποία διατηρεί αυτόν τον καιρό με τον Κυριάκο Σκούρα λέγοντας: «Γνωριστήκαμε τυχαία, σε ένα τραπέζι από κοινές παρέες. Είμαστε μαζί τέσσερις μήνες».

παλαιολογου το πρωινο συντροφος κυριακος σκουρας

Η νέα κοινή εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με τον σύντροφό της/ ΝDP
 

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η νέα δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της


«Όλοι οι άνθρωποι που δεν είναι αναγνωρίσιμοι κυκλοφορούν κανονικά έξω, βγαίνουν με τον άνθρωπό τους, εμείς δηλαδή γιατί να μην το κάνουμε αυτό και αν παίζουμε κρυφτό; Βαριέμαι πάρα πολύ το κρυφτούλι. Δεν έχω κάνει ποτέ συμβιβασμό στη σχέση μου, κανονικά ζούσα τη ζωή μου. Το τι θα έγραφαν αργότερα, ή τι θα έλεγαν είναι ανεξέλεγκτο οπότε δεν με αφορά» τόνισε η ηθοποιός.

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Νέα δημόσια εμφάνιση με τον Κυριάκο Σκούρα

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τόνισε: «Αυτό που με αφορά είναι η συντροφικότητα όχι ο γάμος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top