Τσαλίκης:«Έπρεπε να κοιτάξω τη γυναίκα μου στα μάτια και να την κοροϊδέψω»

Ο τραγουδιστής συγκλονίζει για τον χαμό του αδερφού της συζύγου του, Δώρας

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους γονείς του αλλά και τη μεγάλη απώλεια του αδερφού της συζύγου του, της Δώρας.

Ο Γιώργος Τσαλίικης με τη σύζυγό του Δώρα/NDP

Ο Γιώργος Τσαλίικης με τη σύζυγό του Δώρα/NDP

Η απώλεια του αδερφού της γυναίκας του

«Χάσαμε τον Γιώργο, τον αδερφό της γυναίκας μου. Φρικαλέο, ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στη ζωή μου. Όταν έπαθε το τροχαίο, ήμουν στα Mad Awards με το βραβείο στον λαιμό μου, με πήρε τηλέφωνο, άκουσα ουρλιαχτά και σειρήνες. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος στον Χάρη. Έφτασα στο Τζάνειο και μου είπαν ότι είχε τελειώσει…

Για να μπω στη διαδικασία να το πω στη Δώρα, έπρεπε να μιλήσω με τη γυναικολόγο της και να μου δώσει ένα ηρεμιστικό χάπι, το οποίο έπρεπε να το κόψω και να το βάλω σε κάτι γλυκό ή αλμυρό για να το φάει το πρωί. Πήγα σε ένα φαρμακείο κλαμένος και χτύπησα το παραθυράκι στον Πειραιά. Άνοιξε ο φαρμακοποιός, ζήτησα το ηρεμιστικό και κούνησε το κεφάλι γιατί με είδε και σκέφτηκε πως είμαι κόκκαλο.

Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε, μετά από τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί, να την κοιτάξω στα μάτια και να την κοροϊδέψω. Ήμουν στα γόνατα για δυο ώρες. Προσευχόμουν και παρακαλούσα να μη με καταλάβει. Όταν είδα να κατεβαίνει το ασανσέρ, έδωσα τη μεγαλύτερη παράσταση της ζωής μου.

Μετά από τόσα χρόνια τον κρατάμε ζωντανό. Στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο να αναφερθώ στον Γιώργο, χωρίς να κλάψω. Ήταν ένας λατρεμένος άνθρωπος» εξομολογήθηκε για τον χαμό του αδερφού της συζύγου του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top