«Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μου είχε πει ότι είμαι πάρα πολύ χοντρή»

Ποια γνωστή τραγουδίστρια έκανε αυτή τη δήλωση;

Μία αποκάλυψη έκανε η Σοφία Βόσσου για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την πρώτη τους γνωριμία: «Επανήλθε η υγεία μου, όλα καλά. Όταν τραγουδάω την Άνοιξη, απογειώνομαι. Μόλις τελείωσα το λύκειο πήγα τη μάνα μου στο μαγαζί που δούλευα και λιποθύμησε. Με άκουσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ήρθε και μου είπε “έχεις πάρα πολύ ωραία φωνή κοριτσάκι μου, αλλά είσαι πάρα πολύ χοντρή” κι εγώ του απάντησα ότι “κι εσύ έχεις μεγάλη μύτη”».

Σε αμηχανία η Σοφία Βόσσου: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Μικρούτσικο;»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε μίλησε στο Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα και για τη Eurovision: «Συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συμβαίνουν κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο. Έχω αντιμετωπίσει τέτοια πράγματα. Η Eurovision ήταν μεγάλος σταθμός για μένα. Με ζήτησαν από γαλλικό κανάλι και δεν μου το είπαν ποτέ».

«Δεν ήθελα ποτέ οικογένεια, ούτε γάμους, ούτε τίποτα. Όταν ήμουν έγκυος συνέβη κάτι με τον σύζυγό μου που δεν μου άρεσε και γι’ αυτό χωρίσαμε. Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τότε που βγήκε στην τηλεόραση, είχε κάνει τον κύκλο της. Η ερωτική μας σχέση σταμάτησε, αλλά η αγάπη μας ποτέ. Μου έκανε πρόταση γάμου, αλλά γιατί να τον παντρευτώ; Σαν παντρεμένοι ζούσαμε δέκα χρόνια», πρόσθεσε επίσης η Σοφία Βόσσου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top