Μαρία Ματσούκα: «Ήταν σκληρό. Το παιδί μου ήταν μόνο του σε θερμοκοιτίδα»

Συγκίνησε η τραγουδίστρια

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε στα social media για την Παγκόσμια ημέρα προωρότητας και το δικό της πρόωρο μωράκι, η Μαρία Ματσούκα μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Love it.

Μαρία Ματσούκα - Συγκινεί το μήνυμά της για την πρόωρη γέννηση του γιου της

«Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν ήθελα να το προβάλω, ήθελα να το κρατήσω προσωπικό, να είναι μέσα στην οικογένεια και να βιώνουμε κάθε στιγμή», είπε αρχικά η Μαρία Ματσούκα.

μαρια ματσουκα μωρο θερμοκοιτίδα

Μαρία Ματσούκα: «Ήταν σκληρό. Το παιδί μου ήταν μόνο σε μία θερμοκοιτίδα»

«Είχα σακχαρώδη διαβήτη κύησης αλλά το προσπέρασα, ήμουνα πολύ πειθαρχημένη, πήγαν όλα υπέροχα, απέφυγα την ινσουλίνη, δόξα τω Θεώ. Απλά ήθελα να είναι προσωπικό, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία με τα like, με τις φωτογραφίες και όλα αυτά. Ήθελα να ζω τη στιγμή» πρόσθεσε.

«Ξύπνησα μία μέρα μέσα στη νύχτα, είχα σπασμούς στη μήτρα μου, ήταν μόλις είχα μπει στον μήνα μου. Πήρα τον γιατρό μου και μου είπε έλα στο μαιευτήριο. Πήγα, είχα διαστολή, γέννησα με φυσιολογικό τοκετό, απλά το μωρό μου ήταν ελλιποβαρές και έτσι μπήκε σε θερμοκοιτίδα όσες μέρες ήμουν στο μαιευτήριο. Δεν τον είχα μαζί μου δεν τον κοίμισα. Ήταν πολύ σκληρό για εμένα να ξέρω πως το παιδί μου είναι μόνο του σε μία θερμοκοιτίδα και να μην μπορώ να τον έχω στην αγκαλιά μου», εξομολογήθηκε η Μαρία Ματσούκα on camera.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top