Camila Cabello - Shawn Mendes: Χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης

Το ανακοίνωσαν με ένα Instastory - Έτσι, απλά

O Shawn Mendes και η Camila Cabellο ανακοίνωσαν το τέλος της σχέσης τους μέσα από ένα Instagram story. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο από celebrities. Έχουν που έχουν τον… πόνο τους, έχουν και τους groupies.

καμιλα καμπεγιο χωρισε σον μεντες

«Γεια σας παιδιά, αποφασίσαμε να λήξουμε τον δεσμό μας αλλά η αγάπη που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο ως άνθρωποι, είναι δυνατότερη από ποτέ. Ξεκινήσαμε τη σχέση μας ως κολλητοί και θα συνεχίσουμε να είμαστε κολλητοί. Εκτιμούμε τόσο την υποστήριξή σας από την αρχή και έπειτα. Camilla και Shawn», έγραψαν.

Camila Cabello Shawn Mendes Χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown και σίγουρα όλοι έχετε δει τις φωτογραφίες τους από τις βόλτες που έκαναν χαλαροί, στιλάτοι και ερωτευμένοι, πιασμένοι χέρι-χέρι στις πιο ακριβές γειτονιές.

shawn mendes χωρισε cabello

mendes χωρισε

Camila και Shawn γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2019 όταν συνεργάστηκαν στο τραγούδι «Senorita» και από τότε η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα. Η 24χρονη τραγουδίστρια με τον 23χρονο καλλιτέχνη ήταν αχώριστοι και σίγουρα, δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη στη σχέση τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top