Θοδωρής Παρασχάκης: «Βρήκα τη μητέρα μου μέσα στα αίματα»

Η εξομολόγηση του ράπερ στο star.gr για την κακοποίηση μητέρας του

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα σαν βομβαρδισμένο. Ήταν λες και είχε γίνει σεισμός. Το πιο σοκαριστικό, όμως, ήταν όταν είδα την μητέρα μου μέσα στα αίματα», με αυτά τα συγκλονιστικά λόγια ο ράπερ Black Vybez, κατά κόσμον Θοδωρής Παρασχάκης, περιγράφει στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε ως έφηβος, όταν η μητέρα του έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τον τότε σύντροφό της.

Θοδωρής Παρασχάκης

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο S.O.S που μιλάει για την ενδοοικογενειακή βία. Ένα κομμάτι βιωματικό, καθώς ως έφηβος έχει γίνει μάρτυρας της βίας που δεχόταν η μητέρα του από τον σύντροφό της.

«Mέσα από το S.O.S προσπαθώ να περάσω το μήνυμα ότι μια γυναίκα όσο πιο γρήγορα φύγει από μια σχέση κακοποίησης τόσο το καλύτερο. Επίσης, θέλω να δώσω και το μήνυμα ότι ένας άνδρας πρέπει να αντιμετωπίζει το τέρας που έχει μέσα του. Όλοι έχουμε ένα τέρας μέσα μας και θα πρέπει να το πολεμήσουμε», αναφέρει, περιγράφοντας τη δική του τραυματική εμπειρία που βίωσε.

«H κακοποίηση της μητέρας μου από τον σύντροφό της ξεκίνησε όταν ήμουν 14 χρόνων. Είχε χωρίσει με τον πατέρα μου πολλά χρόνια πριν και έκανε μια νέα σχέση. Μετά από λίγο καιρό ξεκίνησε η υπερβολική ζήλια, φωνές, σφαλιάρες. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα σαν βομβαρδισμένο. Ήταν λες και είχε γίνει σεισμός. Το πιο σοκαριστικό ήταν όταν είδα την μητέρα μου μέσα στα αίματα, το ένα μάτι της ήταν κλειστό, δεν άνοιγε, και το άλλο είχε μέσα στην κόρη αίμα. Το κορμί της μελανιασμένο», εξομολογείται.

Θοδωρής Παρασχάκης
 
Μάλιστα ο 27χρονος τραγουδιστής αναφέρει ότι έκανε καταγγελία στην αστυνομία αλλά η μητέρα του δεν ήθελε να καταγγείλει τον σύντροφό της: Mετά το περιστατικό ο συγκεκριμένος άνθρωπος ξαναήρθε σπίτι και άπλωσε χέρι στην μητέρα μου. Έκανα καταγγελία στην αστυνομία, αλλά εκείνη τους είπε ότι όλα είναι εντάξει. Η μητέρα μου δεν μου έδινε μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί δεν φεύγει από αυτήν την κατάσταση.»

Μετά από δύο εφιαλτικά χρόνια εξηγεί πώς κατάφερε η μητέρα του να ξεφύγει από τον τύραννο της: «Προσπάθησα να αφήσω πίσω μου τον θύμο και βρεθήκαμε μια τελευταία φορά όλοι μαζί. Τους ξακαθάρισα ότι πλέον δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί τους. Τότε η μητέρα μου κατάλαβε την σοβαρότητα της κατάστασης και ότι με χάνει και αποφάσισε να ξεκόψει από αυτόν.»

Τέλος ο τραγουδιστής αναφέρει πώς προσπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια να διαγράψει αυτές τις ζοφερές μνήμες, με αφορμή όμως το metoo, αποφάσισε να βγει και να μιλήσει δημόσια:«Μέχρι και πριν από λίγο καιρό προσπαθούσα να μπλοκάρω όλες αυτές τις μνήμες, ήταν λες και ήθελα να το διαγράψω αλλά βρήκα την δύναμη να μιλήσω δημόσια για να βοηθήσω τις γυναίκες που δέχονται κακοποίηση.»

Θοδωρής Παρασχάκης  - Βαγγέλης Καράλης

O Black Vybez ( Θοδωρής Παρασχάκης) είναι ράππερ και beatmaker γεννημένος στο Μεξικό και μεγαλωμένος Ελλάδα. Ξεκίνησε στο είδος της underground rap μουσικής και το 2020 κάνει τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα στην εταιρία Palmundo music (θυγατρική την Spicy music) κάνοντας στροφή στην μουσική του ως Latin urban Καλλιτέχνης και παραγωγός. Δημιουργώντας τις προσωπικές του επιτυχίες όπως το «Favorito» και το «Me Miras cantando» έκανε τις περισσότερες πωλήσεις εκτός Ελλάδας. Ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει ένα αγοράκι που είναι πέντε ετών και με την εμπειρία που έχει πλέον ως καλλιτέχνης αλλά και μέσα από την ίδια την ζωή
συνεχίζει με πάθος την μουσική του και είναι αποφασισμένος να εμπνεύσει κόσμο και να αλλάξει την οπτική της μουσικής δίνοντας ελπίδα, χορό και τροφή για σκέψη.

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης
Κάμερα – Μοντάζ: Αmber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top