Η Ρούλα Ρέβη στόλισε δέντρο - Πώς ντύθηκαν τα δίδυμα για να φωτογραφηθούν

Σε Christmas mood η οικογένεια του Αποστόλη Τότσικα

Τι είπε η φωτογράφος σε συνέντευξή της

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλο και περισσότεροι celebrities στολίζουν τα σπίτια τους με φωτάκια, Άγιους Βασίληδες, χιονανθρώπους και χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Ρέβη: «Δεν μου άρεσε η ερώτηση του Αρναούτογλου για τη διαφορά ηλικίας»

Μεταξύ αυτών και η Ρούλα Ρέβη, η οποία στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το μοιράστηκε με τους followers της: «Ποτέ δεν πίστευα πως θα μεγάλωνα και θα έλεγα …. "Και του χρόνου" .Τι και του χρόνου λένε?, σκεφτόμουνα μικρή όταν άκουγα τους "μεγάλους" υπάρχει περίπτωση να μην είναι Χριστούγεννα και του χρόνου, τι λένε μωρέ έλεγα!!!!! Και όμως κάθε χρόνος που μου έφερνε τα δώρα του, τις δυσκολίες του και τις ευκολίες του μου έμαθε πως αξία έχει να ζήσω έναν ακόμα με εκπλήξεις καλές και κακές, αλλά κατάλαβα πολύ πρόσφατα, όπως νομίζω και όλοι μας πως χωρίς την υγεία δεν πάω πουθενά! Το εύχομαι σε όλους μας! ΥΓΕΙΑ , όσο παλιό και αν σας ακούγεται θα είναι πάντα το ζητούμενο! Μας το απέδειξε άλλη μια φορά η ζωή».

Τότσικας για Ρέβη: Είναι ο φάρος μου - Δεν ξέρω πού θα ήμουν αν δεν υπήρχε

ρεβη

ρουλα ρεβη δεντρο

Στη μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα βλέπουμε τον γιο της, Άγγελο ντυμένο batman να ποζάρει όρθιος δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ στη δεύτερη την Ειρήνη με πιζάμες και χριστουγεννιάτικη μάσκα να παίζει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top